👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niech go tak zawieszonego przerzucą na drugą stronę i nie nasz problem.
Dzisiaj gosc z SKW rozkładał nam to nagranie na czynniki pierwsze z konkluzją, że to klasyczna prowokacja, biorąc pod uwagę rezonans medialny, na jaki była ukierunkowana. Ten j🤬y jogin normalnie by się sp🤬olił i poturbował, ale jeszcze więcej trudu sobie zadali by go tam tak spektakularnie powiesić
nie da się tego ogrodzenia na górze pod prąd podpiąć? Wchodziłby taki robal, na górze chwytał za kabel i popieszczony spadał...
rp.pl/komentarze/art37201311-zuzanna-dabrowska-fotografia-z-granicy-hanby
Powyżej jest link do artykułu mówiącym w skrócie ile to jest jadu w polskim społeczeństwie bo jak można człowieka wiszącego na drucie kolczastym nazwać "nietoperzem z Podlasia". K🤬a a nie ma nawet słowa tym po co powstał ten mur i k🤬a jakim prawem ten człowiek próbował nielegalnie przekroczyć granicę. Najlepsze, że nie jest to gazeta pokroju "wyborczej'.
Powyżej jest link do artykułu mówiącym w skrócie ile to jest jadu w polskim społeczeństwie bo jak można człowieka wiszącego na drucie kolczastym nazwać "nietoperzem z Podlasia". K🤬a a nie ma nawet słowa tym po co powstał ten mur i k🤬a jakim prawem ten człowiek próbował nielegalnie przekroczyć granicę. Najlepsze, że nie jest to gazeta pokroju "wyborczej'.
gdyby to było u ruskich to by dostał kule w łeb i w rowie skończył
A to przypadkiem nie ten co w Bugu płyną 6 nocy i tylko godzinę spał? Teraz się pewnie suszy
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie