👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wyrosniete tam dzieciaki zyja w Holandii, skoro w wieku 8 lat, na komunie dostaja gorskie rowery dla doroslych.

Moim zdaniem to jest most z którego skaczą rowery-samobójcy
Bawillem się kiedyś w rzucanie magnesem neodymowym do wody, w samej wiśle wyłowiłem dobre 50 rowerów ;d

Właśnie miałem sobie kupić rower,by mieć przynajmniej ten komfort psychiczny,że w każdej chwile mogę pójść na nim pojeździć,a nie siedzieć przed kompem.
Wiem,lepiej kupić sobie piwo za te pieniądze i siedzieć przed kompem,bo i tak się na tym skończy.
Wiem,lepiej kupić sobie piwo za te pieniądze i siedzieć przed kompem,bo i tak się na tym skończy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie