👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Normalna sprawa w bogatych krajach, gdzie nie ma debili co nienawidzą policji bo taka jest 'moda'. Policja jest szanowana i oni ten szacunek odwzajemniają.

u ns też by to miało jakiś sens bo by się sporo tanich kasków pojawiło na allegro

@Boroo Gdyby Polska policja nie miała tradycji w Zomo też byłaby normalna, a tak masz bande debili nie potrafiących trafić do mieszkania bandyty...

Polak przejeżdzałby z 20 razy na dzień a potem wystawiłby kaski na allegro

Chciałbym widzieć taką akcję w Polsce. Jedyne co widzę to bandę idiotów z prewencji machających pałkami.

Kaski i kaski. Kiedyś nikt nie jeździł w kasku i było dobrze. Teraz dzieciaczkom na rowerkach trzeba milion ochraniaczy zakładać, bo sobie biedne krzywde zrobią. My za dzieciaka mieliśmy miliard kraks, wywrotek, zderzeń bez żadnych kasków i ochraniaczy i było spoko.
Poziom postów(nie wszystkich) mówi sam za siebie. Tak na marginesie to jeszcze nikt nie mówi o tym że jak ktoś ma kask albo kamizelkę to ludzie krzywo patrzą albo się śmieją. Kierowcy(nie wszyscy) zmieniają zdanie jak mało co takiego niewidocznego nie potrąca. Pozdro.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie