Główna Poczekalnia (3) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:45
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hipisx 2019-12-23, 14:55 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
emperorzbigniew 2019-12-23, 15:01 3
Słowiańskie śpiewanie chrześcijańskiej kolędy o Ż__ach
Zgłoś
fieryangel 2019-12-23, 15:03 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
gnojarz 2019-12-23, 15:18
Fajne, choć biorąc pod uwagę, że katole mordować pogan to taki tekst nie za bardzo do tego pasuje
Zgłoś
Cryo 2019-12-23, 15:51
Mam nadzieję, że się wybijecie wśród całego tego dzisiejszego komercyjnego gówna
Zgłoś
bloodwar 2019-12-23, 15:55 1
Chrześcijaństwo i kolędy nie mają nic wspólnego ze słowiańskością bo to właśnie chrześcijanie wymordowali słowian i zatarli większość śladów związanych z ich kulturą, to taki sam rodzaj nietaktu jak zrobić przegląd międzywojennej niemieckiej piosenki marszowej na zlocie ocalałych z Holokaustu
Zgłoś
konto usunięte 2019-12-23, 15:56 5
Stare ale jare

Zgłoś
siwybis 2019-12-23, 17:04
@up

Za Paraszczuka to wiaderko jabola bym Ci postawił
Zgłoś
Joker166669 2019-12-23, 17:08
deggial_87 napisał/a:

Zajebiste klimaty. Spiewacie cos w tych nutach jeszcze? No i piwo jest ofkors

Ciesz się, że siedzi Pod filmikiem na YT są linki do naszych autorskich projektow, zapraszam
Zgłoś
Vampire667 2019-12-23, 17:27 1
Jaki shit i to na sadolu... Mogę dać piwo, ale z Tesco...
Zgłoś
dwit187 2019-12-23, 17:30
Zgłoś
Manowarrior 2019-12-23, 17:50
Ciekawe tylko co ma stylistyka do tematyki. Do pieca
Zgłoś
Joker166669 2019-12-23, 18:02 1
dyhayne napisał/a:

Swoją drogą fajne wykonanie Hurt panowie! Mam nadzieję jeszcze Was usłyszeć. Występujecie gdzieś?

Dzięki wielkie! W różnych projektach w różnych miejscach tak na prawdę Zapraszam do obczajenia linków w opisie filmiku na YT, można nas śledzić przez FB i będzie lecieć info o różnych wydarzeniach na bieżąco
Zgłoś
konto usunięte 2019-12-23, 18:09
fieryangel napisał/a:

Wy czyli gimbaza. Bo ja na przykład wiedziałem kto to jest Sapkowski na długo przed powstaniem gry.
Ps. Polski serial lepszy. Nie licząc efektów specjalnych oczywiście.

porównywanie polskiego Wiedzmina z przed 20lat z superprodukcją netflixa to jest jakby porównać drewniany samolot z lat20tych do boinga z 2019 i zawsze się znajdzie pojeb który powie, że tamten lepszy bo tam wiatr wiał w czoło ....
Zgłoś
vass 2019-12-23, 18:20 1
emperorzbigniew napisał/a:

Słowiańskie śpiewanie chrześcijańskiej kolędy o Ż__ach

Dokładnie, profanacja słowiańskiej wiary.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem