Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
m................i 2014-01-08, 13:37 3
niech leci w p🤬du, oby Halny ja zagnał na islandię!
Zgłoś
Sylarr 2014-01-08, 13:40 1
Kto by chciał za kobitę, babę z takim charakterem, charakterem dorównującym murzyńskim kobitom.

podpis użytkownika

Niech się prostuje nieszczęść splot
I niechaj drżą moskiewskie karły.
Hańba wierzącym w Sierp i Młot,
Chwała za niepodległość zmarłym.
Zgłoś
YokaFoka 2014-01-08, 13:53 1

Zgłoś
J................ż 2014-01-08, 13:54 9
xD Sadistic xD

Jest temat o nap🤬laniu homosi, ciapaków, i innych dziwadeł wszyscy popierają.
jest post o posłance która chyba najaktywniej sprzeciwia się tej masy genetycznych pomyłek to hejtują ją.
k🤬a ludzie wym macie jakiekolwiek poglądy.

a to że pawłowicz masakruje k🤬a jakiegoś pedała w spódnicy, to akurat duże piwo dla NIEJ

i jeszcze kilka wypowiedzi

"Do tej pory myślałam, że jestem w Sejmie, ale jestem w stodole. W stodole jestem!"

"Jestem z gruntu przeciwna Unii. Czekam i modlę się, żeby to się po prostu samo rozwaliło."

"Jeśli ktoś idzie na Marsz Szmat to jest szmatą"

"Stałe eksponowanie polskiej flagi w towarzystwie innych przedmiotów, proporczyków, symboli innych struktur i zjawisk sprawia, iż polskie barwy biało-czerwone tracą swą wyjątkowość"
Zgłoś
F................k 2014-01-08, 14:08 12
Zgłoś
!Timon 2014-01-08, 14:26 2
@Freedomik

Tak samo śmieszny będzie dla Ciebie pedał który powie, że pedały nie powinny mieć prawa do adopcji?

podpis użytkownika

Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.

Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Zgłoś
M................i 2014-01-08, 14:27 6
@Sayagin666

To nie jest kwestia jej poglądów, bo mam podobne, ale tego w jaki w sposób owe poglądy wyraża. Widziałeś ją jak się pieni? Jakim językiem, w jaki sposób się wypowiada? Pani doktor habilitowana, k🤬a mać?

Niby lepiej głosować na nią niż na tych wszystkich Grodzkich itd. ale... No nie ma u nas dobrej alternatywy, ręce opadają.
Zgłoś
xbandzior 2014-01-08, 14:45 1
osa79 napisał/a:

@Sayagin666

już możesz wracać i obciągnąć Prezesowi

ty leć do spoconego grodzkiego bo masz ból dupy, on cie zaspokoi
Zgłoś
Archeolog 2014-01-08, 14:57 6
Sayagin666 napisał/a:

Rozp🤬ala mnie duża część sadoli. Na sadolu niesamowity ból dupy o multi-kulti i związkach białych z czarnymi, ciapatymi itd. (choć większość sadoli cycki macała tylko na monitorze, lub starej jak zasnęła) Ból dupska o pedałach, grockim, tranzwestytach, pedalskich paradach, ideologii gender. (choć wiekszość sadoli widziała takie tamaty w telewizji, lub u swoich rodziców w sypialni) Jak w TV czy sejmie pojawia się Pawłowicz i mówi to sami tylko poprawną polszczyzną i faktycznie coś ROBI w kierunku by tego gówna było jak najmniej, to wielki ból dupy i p🤬lenie, że baba ćpa, że jej nienawidzicie itd. Tylko dlatego ,że nie jest zajebistą babka z fajnymi cyckami i tylko dlatego, że jest z PiSu ?? Ogarnijcie sie gimbazy. Ona "ćpa i p🤬li bezsensu" żebyście nie musieli oglądać takich wynalazków jak grockie, parady tranzystorów ciot i innech gówien a wy macie do niej o to żal ?? Jebnijcie sie zdrowo !

Dziękujemy Jarku za cenną opinię, możesz teraz wracać do obciągania Rydzykowi.
Zgłoś
Antybozia666 2014-01-08, 15:22
Sayagin666 napisał/a:

Rozp🤬ala mnie duża część sadoli. Na sadolu niesamowity ból dupy o multi-kulti i związkach białych z czarnymi, ciapatymi itd. (choć większość sadoli cycki macała tylko na monitorze, lub starej jak zasnęła) Ból dupska o pedałach, grockim, tranzwestytach, pedalskich paradach, ideologii gender. (choć wiekszość sadoli widziała takie tamaty w telewizji, lub u swoich rodziców w sypialni) Jak w TV czy sejmie pojawia się Pawłowicz i mówi to sami tylko poprawną polszczyzną i faktycznie coś ROBI w kierunku by tego gówna było jak najmniej, to wielki ból dupy i p🤬lenie, że baba ćpa, że jej nienawidzicie itd. Tylko dlatego ,że nie jest zajebistą babka z fajnymi cyckami i tylko dlatego, że jest z PiSu ?? Ogarnijcie sie gimbazy. Ona "ćpa i p🤬li bezsensu" żebyście nie musieli oglądać takich wynalazków jak grockie, parady tranzystorów ciot i innech gówien a wy macie do niej o to żal ?? Jebnijcie sie zdrowo !

Duża część sadoli, możliwe. Ale żeby tak sobie wesoło bluzgać na użytkowników musiał byś mieć dowód że 1 użytkownik wypowiada się jako faszysta, rasista, nazista, ksenofobiczny homofobiczny prawicowy kutach. A w innym temacie ciśnie po jakimś przedstawicielu tego co media nazywają prawicą, pucując rurę spedalonym, antyklerykalnym transseksualnym i ogólnie zj🤬ym lewakom. Pozdro 666 J🤬 dz🤬ki. Śmierć samobójcą !

podpis użytkownika

Ślązacy! Wasze kobiety mają wąsy.
Zgłoś
S................Y 2014-01-08, 15:38
Sayagin666 napisał/a:

Oby ten komentarz dostał więcej piw niż autor/autorka (jaka jest forma bezosobowa, bo jaj to nie ma ani cycków na pewno, to coś co było autorem) tego posta.
Zgłoś
Zimny_browar 2014-01-08, 16:11
Nieudany połów wirtualnych piw w komentarzach widzę.

podpis użytkownika

Czytając ten napis straciłeś 5 sekund swojego życia.
Zgłoś
kielon89 2014-01-08, 16:17 1
Wy k🤬a w większości nie macie pojęcia o polityce, zresztą nic dziwnego jak rządzą pojeby wybierane przez pojebów.

Po pierwsze, każda partii w obecnym sejmie to partia socjalistyczna ( tak, tak PiS jest lewacki, a sam Jarek ma poglady centrowe, nie prawicowe, Lech natomiast w swojej pracy doktroskiej bronil tez Marksa) no może nie PSL bo z nimi to nie wiadmo nigdy;p , i uświadomcie sobie że żyjemy w państwie socjalistycznym i dlatego jest słabo.

Po drugie k🤬a jeśli chodzi o sprawy obyczajowe to już mam tego wszystkiego dość. Jakoś w pracy na uczelniach, w autobusie, w knajpach nie widuję za dużo facetów w rurkach, pedałow czy innych feministek. Tak więc zacznijcie się wreszcie zajmować się poważnymi tematami, a nie p🤬licie o wyimaginowanych problemach, które każdy wytwarza tylko żeby zdobyć "fejm".

PS. Najbardziej śmieszą mnie Ci poj🤬i szalikowcy krzyczący "precz z komuną" nie mając o tym kompletnego pojęcia i głosując na PIS, bo przecież są tacy "prawi' , najebliby każdemu pedałowi, murzynowi ale tylko wtedy jak są w grupie oczywiście
Zgłoś
~Imperator 2014-01-08, 16:30 3
Sayagin666 napisał/a:

Sam się jebnij w czoło, zaraz nam wmówisz Że jej koledzy czyli Jaruś i Antoni tez walczą za nas żeby żyło się nam lepiej. Stare poj🤬e babsko z syndromem głębokiego niedopchnięcia, baba nie potrafi się zachować, chodzący kompleks, nieudacznica z brudnymi włosami z pensją ponad 10 tysi. Pis zbiera wokół siebie takich popaprańców, nieudaczników życiowych którzy nigdy nie walili ślicznej laski, którzy nie mieli dobrej pracy i którzy wszystkim zazdroszczą i ich podp🤬lają do US... a że popaprańców jest wiecej niż normalnych ludzi to i poparcie rośnie
Zgłoś
Ronoaro 2014-01-08, 16:33
kielon89 napisał/a:

Po drugie k🤬a jeśli chodzi o sprawy obyczajowe to już mam tego wszystkiego dość. Jakoś w pracy na uczelniach, w autobusie, w knajpach nie widuję za dużo facetów w rurkach, pedałow czy innych feministek.

Przejdź się na najbliższy WNS- Wydział Nauk Spedalonych... znaczy Społecznych.

podpis użytkownika

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie