Zarejestruj napisał/a:
Zapraszam popracować w Warszawski pogotowiu czy na sorze to lepsze rzeczy zobaczysz.
Praca to nie dla nas.... Trzeba by z piwnicy wyjść a to bariera nie do przeskoczenia.
K🤬a stary, na poważnie na mojej twarzy pojawił się grymas zmartwienia i obrzydzenia, znowu mi ktoś udowadnia, że nawet dla mnie są jakieś granice. Jak k🤬a ukryć posta??? Nie chcę tego gówna nigdy więcej w życiu widzieć...
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
triball napisał/a:
I tu powstaje odwieczne pytanie: czy to żul jechał autobusem, czy autobus jechał żulem...
Why not both?
[ Dodano 2025-02-10, 21:35 ]
twojstarywsamychgaciach napisał/a:
Jedyny raz, kiedy nikt by nie miał nic przeciwko skarpetom w sandałach czy klaplach, to nie, c🤬j girą straszy.
Tylko kompletne przygłupy srają się o skarpety i sandały. Sandały mają być noszone z okryciem stopy, kropka. Ale jak ktoś jest przygłupim niewolnikiem mody, która zmienną jest, to będzie sobie robił krzywdę, tylko po to, by jakiś inny dureń się z niego nie śmiał.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
O kurrr... sam lucyfer w komunikacji się znalazł ... tosz to zaszczyt
To chyba jakaś akcja promocyjna przed nowym "Parkiem Jurajskim"

Zarejestruj napisał/a:
Zapraszam popracować w Warszawski pogotowiu czy na sorze to lepsze rzeczy zobaczysz.
Czy pacjent z tak zaawansowaną gangreną też twierdzi, że tego wczoraj jeszcze nie było? 😀
gość wysiądzie a na tym miejscu usiądzie laska, która potem na kanapie w domu..
Zarejestruj napisał/a:
Należy podziękować każdym smieciom przy korycie od 1990 r za to z czym masz się musisz mierzyć.
Kto szanujący drugiego człowieka dał żulom, menelom i innym odpadom darmową służbę zdrowia.
Szybciej karetka przyjedzie po tych śmieci, na sor bez kolejki obsłużą, na stół operacyjny również.