📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:14

Zbereźnik napisał/a:
Ja tam kilka razy w życiu byłem na rybach , ale k***a jak tak patrzę na ten bagażnik chciałbym żeby tych gosci tak wj***li jeden na drugiego i to jeszcze najlepiej pod woda
Oni nie byli na rybach tylko po mięso. Wszystkie ryby jednego gatunku i rozmiaru, w dodatku żywe bo nie mieli czasu ubić, kłusowali siecią lub podbierakiem na stwie hodowlanym
Widać że wiosna, więc Karasie miały tarło. Są wtedy przymulone i często w stawach czy jeziorach gromadzą się na płyciznach, gdzie można je zbierać rękoma.
DhAdiFr napisał/a:
Pytanie jak to załadowali
Przez uchyloną szybę.

Mieszkam w Anglii od 15 lat i uwiezcie mi ze jak polonia zaczela tu zjezdzac to tez co niektorzy lapali kaczki i labedzie w parkach. Sporo bylo na ten temat artykolow w angielskiej prasie. O rybach juz nawet nie wspomnie bo to jest na pozadku dziennym do dzisiaj ze polaczki zjadaja zlowiona zdobycz podczas gdy w anglii jest zakaz zabijania zlowionych ryb. Takze cudze chwalicie, a swego nie znacie.

TranzystorWyklęty napisał/a:
W środku śmierdziało pewnie, jakby tirówka zdjęła gacie.
Dla nich to bez różnicy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie