Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Jak się okazuje zmieniają się gusta Ślązaków co do kobiet. Dziś to nie młode jędrne ciało i ładna buzia decydują o atrakcyjności kobiety. Jak pokazuje wynik plebiscytu na Miss Bikini Dolnego Śląska do łask powracacją takie atrybuty jak dojrzałość i twarz pełna mądrości życiowej.

wroclaw.naszemiasto.pl/plebiscyt/wyniki/475,szukamy-miss-bikini-dolneg...

Serdeczne pozdrowienia dla Faper Noster
Zgłoś
sono 2013-09-01, 10:38 3
@up

Masako Mizutani - 43 lata. Bez komentarza.

podpis użytkownika

~Au sza la la la ~mam dwie lewe ręce
~Au sza la la la ~nie mam pieniędzy
Zgłoś
vassili 2013-09-01, 10:42 5
@UP Power of bukkake!
Zgłoś
damian88719 2013-09-01, 10:58 6
@up. Nie, power of tapeta na ryju.

podpis użytkownika

Life is brutal, and full of zasadzkas
Zgłoś
Konto usunięte 2013-09-01, 14:35
Boże, znowu ta babka po mecie?
Zgłoś
szympas1 2013-09-01, 17:37 3
Myślę iż nasza Miss zasługuje na specjalną koronę i oprawę graficzną

Zgłoś
Konto usunięte 2013-09-01, 19:20 1
Suq-Madiq napisał/a:

J🤬e, niedouczone folksdojcze. Śląsk to Dolny Śląsk i ten wasz górny cygański k🤬idołek (tfu, k🤬a wasza mać). Zawsze był i zawsze będzie.

I z chęcią poczytam jak to cała Polska by zamarzła, gdyby nie węgiel ze Śląska. C🤬j z tym, że importujemy węgiel z zagranicy bo jest tańszy, a naszego coraz mniej eksportujemy, bo nikt tego nie chce kupować (też bym nie kupił, gdyby jakiś górnośląski cygan dotykał go tymi swoimi parchatymi łapami).

o juz widze bol dupy jednego wsiora
Zgłoś
Konto usunięte 2013-09-01, 19:46 5
Un_Nem napisał/a:

o juz widze bol dupy jednego wsiora

akurat największa wioska to mieszkanie na śląsku i używanie dialektu będącego krzyżówką niemieckiego, polskiego i odgłosów szczura, który nażarł się wungla na hołda
Zgłoś
Konto usunięte 2013-09-02, 0:35
danielciagala napisał/a:

@up Pogratuluj mamusi

nie żyje pedale p🤬lony,więc zanim coś powiesz to się zastanów bo jestem pewien że w oczy byś mi tego nie powiedział. (od rana proszę o warna i nikt mi dać nie chce więc poproszę dwa)
Zgłoś
Ace7 2013-09-02, 1:42
Nie było żadnego podsumowania konkursu?
Chętnie bym poczytał

podpis użytkownika

Nie może być tak , że część świata chce żyć w VIII wieku i walczy z tymi co nie chcą się do nich dołączyć bronią z XXI wieku.
Zgłoś
Lesniak007 2013-09-02, 10:53
Suq-Madiq napisał/a:

J🤬e, niedouczone folksdojcze. Śląsk to Dolny Śląsk i ten wasz górny cygański k🤬idołek (tfu, k🤬a wasza mać). Zawsze był i zawsze będzie.

I z chęcią poczytam jak to cała Polska by zamarzła, gdyby nie węgiel ze Śląska. C🤬j z tym, że importujemy węgiel z zagranicy bo jest tańszy, a naszego coraz mniej eksportujemy, bo nikt tego nie chce kupować (też bym nie kupił, gdyby jakiś górnośląski cygan dotykał go tymi swoimi parchatymi łapami).

Piwo przyjacielu
Zgłoś
Konto usunięte 2013-09-02, 10:57
Un_Nem napisał/a:

DOLNY SLASK to k🤬a nie SLAZACY! to sa wiesniacy wsiore i gorole k🤬a!
taki h🤬j a nie slask!

K🤬a postawiłem piwo zanim doczytałem do końca. P🤬l się niemiecko-śląska k🤬o niedoj🤬a. Pomyliło mi się z tym piwem, bo chciałem do autora napisać, żeby nie utożsamiać tej brudnej ślaśkiej k🤬y z Dolnym Śląskiem.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-09-02, 14:46
@bisfhcrew
"Przecież to Niemcy. Nic dziwnego, że wybrali swoją."
Dolny Śląsk to nie Niemcy, pomyliło Ci się z Górnym. Poczytaj troszkę, potem się wypowiadaj.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-09-19, 14:52
ostatni napisał/a:

gusta Ślązaków

O k🤬a trzymajcie mnie

Zgłoś
MisiuSW 2013-09-20, 4:24
Proximate napisał/a:

Ja p🤬lę, c🤬j w dupę autorowi, z Wrocławia taki Śląsk jak z p🤬dy torba.
Pozdrawiam, mieszkaniec prawdziwego Śląska.

Tak się składa bałwanie, że Wrocław jest historyczną stolicą CAŁEGO Śląska. Ale nie chcemy Was, zap🤬lać w kopalniach wieśniaki.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-09-21, 3:51 1
MisiuSW napisał/a:

Tak się składa bałwanie, że Wrocław jest historyczną stolicą CAŁEGO Śląska. Ale nie chcemy Was, zap🤬lać w kopalniach wieśniaki.

>Dolny Śląsk jedno z przodujących województw, wydobywanie miedzi (na poziomie światowym)
>Śląsk - umierający przemysł, coraz mniejsze wydobywanie węgla

>Wrocław - miasto z zabytkami i historią, zabytek na liście UNESCO, było u nas EURO12 (cudem przetrwało II wojnę, zniszczenia na poziomie 80%, odbudowane)
>Katowice i spółka - miasta na liście PRL (bonus: matka Magdaleny z Sosnowca), przemysł wam Niemcy zbudowali (jakimś cudem za Niemców Górny Śląsk był sercem zbrojeniówki Rzeszy, Sowieci go nie zniszczyli, nie wiem jak wy to zrobiliście, że dziś to cień samego siebie...)

>Śląskie - przemysł ciężki
>Dolnośląskie - usługi (nowoczesne technologie, biznes, handel z Niemcami, turystyka)

Nie myślałeś kiedyś o tym, że to właśnie my, Dolnoślązacy nie chcemy waszych ślunskich mord? Owszem, kiedyś Silesia była Silesią ze stolicą we Wro, ale dziś jest między nami taki regres, że nawet nazwy Ślązaki się wyparliśmy. W naszych oczach to wy jesteście wieśniakami i słoma wam z butów wystaje. No ale nazywaj nas jak chcesz, ale to jeszcze nie oznacza, że masz rację

Wybacz, ale między nami jest już przepaść społeczna. Jak przestawicie się na usługi i wyczyścicie swoje miasta z warstwy sadzy, która oblepiła wasze kamienice to pogadamy
Zgłoś