On jest chory na Progerie ( Progeria (zespół progerii Hutchinsona-Gilforda, łac. progeria, z gr. "przedwczesna starość" )
Średnia długość życia osób z progerią wynosi 13 lat.
Średnia długość życia osób z progerią wynosi 13 lat.

Kolejny imbecyl robi z siebie pośmiewisko w Internecie... I kit mnie obchodzi, że jest na coś tam chory, niedługo umrze i wygląda jak fragles

Takich mi nie szkoda, starzy wiedzieli o jego chorobie już w czasie ciąży, a jak nie, to zaraz po urodzeniu. Powinien być zakaz ratowania takich dzieci, ponieważ jest to udręka dla rodziny, państwa i obywateli. Chory funkcjonuje tylko do momentu, gdy żyje jego najbliższa rodzina (zazwyczaj rodzice). Przep🤬la się całą kase na tą chorobę, plus państwo dodatki jakieś rzuca (na rehabilitacje, leki itd.). Po śmierci rodziców nie ma co z takim zrobić (głównie chodzi tu o downów, bo oni potrafią kilka lat pożyć). Powinna być Sparta i c🤬j, zero tolerancji.
P@N K@C napisał/a:
Takich mi nie szkoda, starzy wiedzieli o jego chorobie już w czasie ciąży, a jak nie, to zaraz po urodzeniu. Powinien być zakaz ratowania takich dzieci, ponieważ jest to udręka dla rodziny, państwa i obywateli. Chory funkcjonuje tylko do momentu, gdy żyje jego najbliższa rodzina (zazwyczaj rodzice). Przep🤬la się całą kase na tą chorobę, plus państwo dodatki jakieś rzuca (na rehabilitacje, leki itd.). Po śmierci rodziców nie ma co z takim zrobić (głównie chodzi tu o downów, bo oni potrafią kilka lat pożyć). Powinna być Sparta i c🤬j, zero tolerancji.
Dokładnie tak jak piszesz, ale zaraz odezwały by się tłumy "zatroskanych" obrońców życia... Nie pasuje wam? Płaćcie z własnej kieszeni, proste.

Tepę ciule, kto za niego płaci niedojeby?
Idź się nażryj w weekend, nachlaj mordę aż se narzygasz na gacie i płacz że nie masz kasy, bando ćwoków.
Idź się nażryj w weekend, nachlaj mordę aż se narzygasz na gacie i płacz że nie masz kasy, bando ćwoków.
Dzieci w szkole straszy i ma zakaz wstępu, to i nagrywa jakieś gówno jakby chciał się dowartościować

podpis użytkownika
"Potrzebna mi ta parada jak pieprzona dziura w głowie" - J.F. Kennedy
Szczerze chce mi się rzygać, gdy czytam wasze komentarze (Pan kapitan, P@N K@C, Astarot). Albo jesteście totalnymi zj🤬i, albo na siłę próbujecie robić z siebie fajnych. Bardziej na życie zasługuje dziecko z filmiku, niż ścierwa wypowiadające się jak wy.
Wszystkiego najgorszego.
Wszystkiego najgorszego.