Główna Poczekalnia (7) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:59
mayko 2019-04-11, 14:23
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
r061071 2019-04-11, 15:26
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
lordindycznik 2019-04-11, 15:47 2
Zgłoś
brzoza 2019-04-11, 16:04 1
Zgłoś
pve11 2019-04-11, 16:16 2
Zgłoś
Smokw 2019-04-11, 17:28 2
Co to zlot feministek na "sadisticu"????
Nie wiem jak tam u was, ale u mnie w małżeństwie ja jestem od walki i obrony, moja ukochana Żona ma dbać o siebie czyli dystans od przeciwnika ewentualnie osłonę i wzywać wsparcie. Dla tej tutaj piątka z plusem. Ciekawe jak byście się czuli jakbyś szarpał się z typem a to ONA by dostała kulkę bo chciała by pomóc. Widać, że wzywa pomoc i nie przeszkadza. Raz brałem udział w bójce gdzie laska chciała mi pomóc i powiem: NIGDY WIĘCEJ.

Do Paniczyka : Jeśli ktoś przychodzi do Twojego domu z bronią i zamaskowany to spodziewaj się od razu najgorszego. Szczególnie, że bandyci często mając już powiązane ofiary posuwają się dalej. To nie kino akcji tylko proza życia, gdzie jak poczytasz kroniki kryminalne to zobaczysz co ludzie wyprawiają. Już jak ktoś leży pijany koło co niektórych to już dzieją się cyrki.
Zgłoś
konto usunięte 2019-04-11, 18:03
Zero ustawki
Zgłoś
nwtinamou 2019-04-11, 18:46
Zgłoś
AlaksanderLukaszenka 2019-04-11, 20:48
Zgłoś
Pofu 2019-04-12, 1:10 1
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem