📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:49

powiem wam jedno... dzisiajn bylem w podczelu i sie ladnie nastukalem... nie mialem stluczki bo po pijaku nie jezdze

a ja zawsze myślałem wieśniaki jeżdzom więśvagenami zwłaszcza w golfie lub passacie
ciekawe co powiedzą w ubezpieczalni? że mgła była ?

ciekawe co powiedzą w ubezpieczalni? że mgła była ?

BMW to bardzo fajne autka, ale mają złą opinię przez kierowców
Nie jestem drechem, nie jestem wieśniokiem a mam BMW. Każdy kto chociaż raz przejedzie się tą marką to się zakocha w niej:-) A sugerować się tym co mówią ludzie? Ja znalazłem w dobrym stanie BMW, nie skatowaną, nie katuję jej na każdej proste i da się

Nie jestem drechem, nie jestem wieśniokiem a mam BMW. Każdy kto chociaż raz przejedzie się tą marką to się zakocha w niej:-) A sugerować się tym co mówią ludzie? Ja znalazłem w dobrym stanie BMW, nie skatowaną, nie katuję jej na każdej proste i da się

Gwiazdormma napisał/a:
po 3 BMW to naprawde zajebiste autko dla wieśniaka. Ktoś kto ma klase i trochę poczucia właśnej wartości kupi sobie, choćby Mercedesa (również z napendem na tył).
Zamiast myśleć o napĘdzie samochodów, powinien skończyć podstawówkę... Zostałem rozbawiony

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie