Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 24 minuty temu
Uzbrojony mężczyzna wbiegł na scenę i przystawił broń do skroni szefa Ruchu na rzecz Praw i Swobód w chwili, kiedy ten wygłaszał przemówienie na sobotniej konferencji partii w Sofii. Na szczęście pistolet nie wypalił.
Sprawcę natychmiast obezwładniono. Ahmed Dogan nie został ranny - poinformował jego zastępca Lutfi Mestan. Polityka wyprowadzono z sali, a konferencję, w której brało udział kilkuset delegatów i gości, przerwano na kilka godzin.

Zgłoś
konto usunięte 2013-01-19, 16:46 1
Jak patrzę na tych otyłych typków pracujących w ochronie odnoszę wrażenie, że jeden ogarnięty człowiek w MMA poskładałby ich bez większego problemu.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-19, 16:48 3
Obezwładniony profesjonalnie - "jeszcze go w nogę uszczypnij, pszszszszt, masz chamie".
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-19, 16:50
"Uzbrojony mężczyzna wbiegł na scenę i przystawił broń do skroni szefa Ruchu na rzecz Praw i Swobód" Śmierdzi mi to lewizną...
Zgłoś
daniok91 2013-01-19, 16:54
Nie wiem, czemu ale mam wrażenie, że to była zwykła prowokacja... Dziw, że akurat w tym przypadku zawiodła broń ? Pewnie nawet nie miał zamiaru go zabić a broń nie była naładowana...
Zgłoś
Nililgard 2013-01-19, 16:54
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-19, 17:05
Kamieniem go, a nie takie osiedlowe sposoby jak butowanie.
Zgłoś
Rezor 2013-01-19, 17:06
Jaki kraj taki propagandowy zamach.
Ciekawe co u nich chcą cichaczem wprowadzić
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-19, 17:12
Ukartowany zamach. Który zamachowiec wszedł by na scene z bronią przy tylu świadkach, tylu kamerach? Prawdziwy zabójca na pewno był by przygotowany, a nie jak ten osioł...
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-19, 17:31 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-19, 17:46 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-19, 17:55
Eheheheh. Widać że na całym świecie ludzie "kochają" swoje "elity".
Zgłoś
namo 2013-01-19, 17:57 10
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-19, 17:57
No to na podstawie materiału wideo kilkunastu typa mogłoby usłyszeć zarzut pobicia
Gdyby to było w Stanach to zamachowiec by wygrał sprawę w sądzie
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-19, 18:00
DPS (дрс) to nie jest przypadkiem w Rosji? No chyba że w Bułgarii mają to samo, bo wiem że oni też używają Cyrlicy ;p
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-19, 18:01 3
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem