👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Typ włamał jej się na konto zobaczył, że ma dziecko i zaczał wypisywać, że puściły jej nerwy uderzyła dziecko, jej mąż chce rozwodu, jej znajomi to wszystko łykneli

Jest tu ktoś "mondżejszy" ode mnie, który jest w stanie mi to wyjaśnić? Jakie emocje powinien we mnie wzbudzać ten zrzut ekranu? A może dowodzi jakiejś tezy?
A, teraz czaje. Czyli że to typek z jej konta pisał że dziecko bije a ona nic nie wiedziała, niezły zwyrol.
johnedeliver napisał/a:
Hue Hue
Pamiętam smak drożdżówki z śpiwkami z tego piekarnika z ciepłym kakao. Coś pięknego . . .
Obrazek
Heheh, u mnie był taki sam

edit: Cholera, nie zauważyłem że Kiciok już wrzucił fotke prodiża. Pora spać. Ale piekarnik elektryczny też spoko. Zjadłbym domowego ciacha

Jak dobrze pamiętam to kiedyś kabel od prodiża chyba zastąpił mi kabel zasilający w Commodore 64

Co za debile, to fake, WujaszekStalin podrzucił wam link z całą akcją, włamali się jej na konto i pisali bzdury.

Uwaga uwaga!
Ten wpis to efekt włamu na konto, użytkownicy portalu Hip-Hop.pl weszli w posiadanie haseł do iluś tam tysięcy maili i bawili się w robienie distrojów, publikowali nagie zdjęcia jakie znajdowali w skrzynkach, a jak nie mieli zdjęć to robili takie rzeczy.
Ten wpis to efekt włamu na konto, użytkownicy portalu Hip-Hop.pl weszli w posiadanie haseł do iluś tam tysięcy maili i bawili się w robienie distrojów, publikowali nagie zdjęcia jakie znajdowali w skrzynkach, a jak nie mieli zdjęć to robili takie rzeczy.
kdow napisał/a:
Uwaga uwaga!
Hey, no shit Sherlock! Już kilka postów wyżej od Ciebie ktoś podał link do tego.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie