Typ włamał jej się na konto zobaczył, że ma dziecko i zaczał wypisywać, że puściły jej nerwy uderzyła dziecko, jej mąż chce rozwodu, jej znajomi to wszystko łykneli

Jest tu ktoś "mondżejszy" ode mnie, który jest w stanie mi to wyjaśnić? Jakie emocje powinien we mnie wzbudzać ten zrzut ekranu? A może dowodzi jakiejś tezy?
A, teraz czaje. Czyli że to typek z jej konta pisał że dziecko bije a ona nic nie wiedziała, niezły zwyrol.
johnedeliver napisał/a:
Hue Hue
Pamiętam smak drożdżówki z śpiwkami z tego piekarnika z ciepłym kakao. Coś pięknego . . .
Obrazek
Heheh, u mnie był taki sam

edit: Cholera, nie zauważyłem że Kiciok już wrzucił fotke prodiża. Pora spać. Ale piekarnik elektryczny też spoko. Zjadłbym domowego ciacha

Nap🤬lanie dzieci kablem vs. "dzieci się nie bije". K🤬a Skrajność vs. skrajność. Jak w tym kraju ma być dobrze jak takie tłuki widzą świat w systemie zero-jedynkowym. Dziecku czasami trzeba przemówić do rozsądku za pomocą ręki, ale k🤬a w ostateczności paskiem, a nie kablem (choć nie widzę w tym jakiegoś super strasznego rozwiązania). A ci p🤬lcy od 'dzieci się nie bije' pewnie głosowali na PO.

podpis użytkownika
Nie dla psa, dla pana to!
Jak dobrze pamiętam to kiedyś kabel od prodiża chyba zastąpił mi kabel zasilający w Commodore 64

to screen z akcji z loośnych gatek gdy wyciekło w c🤬j haseł do poczt i ludzie wbijali innym na fb i pisali głupoty, wrzucali zdjęcia znalezione na poczcie. Więcej tutaj niebezpiecznik.pl/post/od-wycieku-prawie-20-000-hasel-do-wrzucania-nag...
podpis użytkownika
Loośne Gatki 1410- 2013[*]
Bić?Oczywiście,jak zasłuży to wp🤬l ,nie mówię tu o katowaniu bo to już patologia ale jak dzieciak przegina to musi wiedzieć,gdzie jest granica a jak się przekracza tą granicę to jest kara i tyle.Kto jest przeciwko karom cielesnym niech idzie na przejdzie się na jakieś osiedle i zobaczy te małe zj🤬e łby pod bramami, klatkami,w piwnicach itd 18 i mniej to małe niedoj🤬e dzieci, z którymi nie ma co nawet dyskutować tylko od razu w pysk lać
Co za debile, to fake, WujaszekStalin podrzucił wam link z całą akcją, włamali się jej na konto i pisali bzdury.

Uwaga uwaga!
Ten wpis to efekt włamu na konto, użytkownicy portalu Hip-Hop.pl weszli w posiadanie haseł do iluś tam tysięcy maili i bawili się w robienie distrojów, publikowali nagie zdjęcia jakie znajdowali w skrzynkach, a jak nie mieli zdjęć to robili takie rzeczy.
Ten wpis to efekt włamu na konto, użytkownicy portalu Hip-Hop.pl weszli w posiadanie haseł do iluś tam tysięcy maili i bawili się w robienie distrojów, publikowali nagie zdjęcia jakie znajdowali w skrzynkach, a jak nie mieli zdjęć to robili takie rzeczy.
kdow napisał/a:
Uwaga uwaga!
Hey, no shit Sherlock! Już kilka postów wyżej od Ciebie ktoś podał link do tego.
Ale trzeba być nienawistną szmatą żeby takie rzeczy robić, j🤬e zakompleksione nerdo-cioty, mam nadzieję że jak najwięcej takich zginie boleśnie w samotności.