W czasie ratowania podtopionego mężczyzny, jego żona postanowiła pouczyć ratowników. Pani nie spodobały się "nieprofesjonalne" rozwiązania stosowane przez WOPR i postanowiła odnaleźć prawdę na youtubie:
Szacun dla chłopaków, mi po 2 minutach naszłaby ochota utopić tę babę.
A facet
Catar napisał/a:
Ja p🤬le, ale durne babsko.
na chomiki sadolka wrzucilem, w razie gdyby usuneła z YT
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
Ona jest pod wpływem emocji, jest jak w amoku, kiedyś na plaży nad jeziorem Białym (mazowieckie) też była podobna akcja, kobieta nie wiedziała co robi i co mówi, chodziła wyzywała biła i pluła na ratowników... Później po ponad 40 min reanimacji jej narzeczonego nie udało się uratować a jeden z ratowników powiedział "właśnie pomogła Pani zabić swojego narzeczonego przez takie zachowanie".
jakim prawem ta mendziara zaczęła nagrywać osoby prywatne?
Podsumowując, szkoda chłopa. A ty babo stul pysk i daj szansę na ratowanie życia!!!
Tak sobie myślę, że z taką babą to facet jest już po tej lepszej stronie
konto usunięte
2018-08-24, 2:19
baba to zło i chaos ale to każda na swój sposób
wojny i choroby to tylko dzięki kobietom
lać czasem i trzymać w kuchni
jak się mylę to zgnujcie
atrakcyjna kobita nagrywa smierc meza bardzo zalamana piękne to wszystko/ polecam ten material innym idiotka ale tylko tym spokojnym
up
masz chyba 100 % racji jak to obejrzałem i jej posłuchałem to sam miałem ochotę się utopić.
Jeśli by się znała to by wiedziała że trzeba nagrywać z pewnej odległości a najlepiej w ogóle tylko słuchać się policjantów. ona brała (halina przypadek nie sądzę) kamerą się pchała 10 cm od dupy jednego. Oni jej mówi żeby się odsunęła on nadal. mąż zapewne janusz nachlał się potem do wody. jeśli się napił i ona wiedziała to bardzo się zna. ratowniczka od siedmiu boleści.
Z takim bebzonem to się nie dziwię, że stary się utopił. A defibrylator nie zadziałał przez tłuszcz tego wieprza
Nie dziwie sie, ze koles nie chcial 'wrocic' - do takiej baby?!