📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:34

Wkurzają mnie posty ludzi którzy mecz widzieli tylko w TV a uważają się za wielkich znawców!! KIBIC nie oznacza tylko dresa z pałką albo nożem!! Fakt!! Są debile, którzy psują opinie!! I niestety jest ich dużo!! Ale ludzie zrozumcie!! Kibic to osoba, która przychodzi na mecz i dopinguje swoją ukochaną drużynę z całej siły!! Który przyczynia się do zajebistej oprawy... A nie idiota, który kupi sobie w sklepie kibica bluze, wyjdzie na osiedle, stanie w bramie i będzie chuligana udawał... Przez takich debili aż wstyd się jest przyznać, że się na mecze jeździ systematycznie!!
Nikt nie obraża normalnych kibiców. Tu chodzi głównie o tych "pseudo"

Waszą wiedzę czerpiecie z TV. Z TV, w której w reportażu są przedstawiane urywki z ostatnich 15 lat. Wiecie czemu? Bo to się sprzedaje. Co bardziej przyciągnie do telewizorni. Kibice ładnie dopingowali czy pseudokibice ranili trzech policjantów?
Jeden z drugim niech wybierze się na mecz poczuje tą atmosferę. Zacznie żyć tym. To wtedy będzie miał święte prawo wypowiadania się na te tematy.
Nie jestem chirurgiem i nie wypowiadam się na temat ich pracy/zajęć/błędów w sztuce lekarskiej. "Kapisi" ?
Jeden z drugim niech wybierze się na mecz poczuje tą atmosferę. Zacznie żyć tym. To wtedy będzie miał święte prawo wypowiadania się na te tematy.
Nie jestem chirurgiem i nie wypowiadam się na temat ich pracy/zajęć/błędów w sztuce lekarskiej. "Kapisi" ?

co on dokładnie powiedział ??? coś tam nie z ultrasów jestem ???

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie