silvsky napisał/a:
Niech uznają nagrania z kamer za werdykt sędziowski!!!
nie zrobia tego, bo nie daloby sie tak latwo ustawiac meczy, co wiaze sie z duzymi stratami finansowym dla tej prawie najwiekszej na swiecie pralni brudnych pieniedzy.
maciuch2 napisał/a:
powinien tej małpie madryckiej z buta wyj🤬 w ryj
ból dupy? polecam filmik wyżej

Ja się tylko zastanawiam co kieruje takim gościem skoro wie że mecz obserwuje pierdyliard kamer.

nerusss napisał/a:
Nie wieże, naprawdę dostał żółtą kartkę, co do c🤬ja, mecz ustawiony spalić sędziego.

'jeszcze jeden dowód na to że to sport spedalonych aktorów. "
Zawsze ciekawił mnie fenomen ciot, które nie wiadomo co robiły, kiedy my lataliśmy za piłką. Potem gra repra na MŚ, a taki ciul "Pierwszą miłość" na smartfonie ogląda. co za pedalstwo.
Zawsze ciekawił mnie fenomen ciot, które nie wiadomo co robiły, kiedy my lataliśmy za piłką. Potem gra repra na MŚ, a taki ciul "Pierwszą miłość" na smartfonie ogląda. co za pedalstwo.
To nie jest k🤬a jego mać sport!!! Wbijcie se raz na zawsze do głów, to tylko pedalska gra!!!!
Nie uprawia się piłki nożnej, uprawia się nie wiem wspinaczkę, sporty walki itd. W piłkę się gra, bo to gra!!
To już to co robią kibice piłki nożnej ma więcej ze sportem wspólnego niż sama piłka.
Nie uprawia się piłki nożnej, uprawia się nie wiem wspinaczkę, sporty walki itd. W piłkę się gra, bo to gra!!
To już to co robią kibice piłki nożnej ma więcej ze sportem wspólnego niż sama piłka.
Dla mnie takie cieciowanie na boisku, to obraza dla kibiców... nosz k🤬a, ktoś przychodzi na mecz chcą oglądać rywalizację sportową na najwyższym poziomie, a tu taki pedalini odp🤬la szopkę. Powinien dostać placka od tego co nad nim stoi. Po za tym wiadomo - .... ciota i c🤬j.
Some say we'll see Armageddon soon.
podpis użytkownika
Some say the end is near.Some say we'll see Armageddon soon.

HAL9000/2 napisał/a:
jeszcze jeden dowód na to że to sport spedalonych aktorów.
No tak, bo jak 3% piłkarzy w europie to cioty i symulanci to już można określić ten sport pedalskim.
Zalecam ci jebnąć barana w ścianę.