📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:19

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

no tak mixy były, są i beda zawsze, a ktos je musi wrzucac
, nie podoba sie to nie ogladac i tyle! Wesołych wszyscy sadysci

Intero napisał/a:
a moze czas na WIELKI MIX SADISITICA?
Nie sadistica, ale zrobiony przez naszą byłą userke sadol.pl/male-co-nie-co-vt31679.htm

niby takie nie najgorsze ale co mnie wnerwia to te głupawe wstawki typu : NIEEEE to już nie bawi zrozumcie
tak samo jak banda chorych bachorów wykrzykujących na mieście texty z mixu YT wtedy jest to piękne uczucie chwycenia za broń...
tak samo jak banda chorych bachorów wykrzykujących na mieście texty z mixu YT wtedy jest to piękne uczucie chwycenia za broń...

- Jak się Pan zwraca do żony, kiedy dzieci śpią?
- Napijemy się Earl Grey'a?
- Napijemy się Earl Grey'a?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie