Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
Do zwierząt wysyła się hycla a nie policję.
A wiecie co? Cwana rodzinka zrobiła zbiórkę na wydatki na pogrzeb itp. Z celem 600k $. Już mają ponad 700 k. Próbowałem się zapytać na co im aż tyle pieniędzy i czy to w porządku wykorzystywać tragedię własnej rodziny, ale zwyzywali mnie od faszystów. Twierdzą, że to na prawników. (Pytałem w poście Amerykańców, nie rodzinkę bezpośrednio). Ale nie wierzę w to.
Nawet w kraju, w którym obowiązuje kara śmierci, decyduje o tym sąd, a nie jakiś krawężnik. Szczególnie, gdy przestępca nikomu nie zagraża. To zwykłe zabójstwo jest.
UP Oświęcim jest przecież otwarty, wjazd do miasta nie stanowi dzisiaj żadnego problemu.
Facet unieruchomiony z kajdankami na rękach, nieuzbrojony przez kilka minut mówi, że nie może oddychać, a podnoszą go z ziemi już nieprzytomnego. W karetce na miejscu stwierdzili brak pulsu. Policjant z kolanem na szyi ma historię strzelania ludziom w plecy za co dostał już 2 tygodnie wakacji w przeszłości (wiadomo, U S A). Jak dla mnie wszyscy 4 policjanci do ostrzału za morderstwo i współudział.
robsonx79 napisał/a:
Nawet w kraju, w którym obowiązuje kara śmierci, decyduje o tym sąd, a nie jakiś krawężnik. Szczególnie, gdy przestępca nikomu nie zagraża. To zwykłe zabójstwo jest.
Stanwianie " jest " na końcu zdania nie świadczy o tym, że jesteś zbytnio inteligentny
Pamal45 napisał/a:
Facet unieruchomiony z kajdankami na rękach, nieuzbrojony przez kilka minut mówi, że nie może oddychać, a podnoszą go z ziemi już nieprzytomnego. W karetce na miejscu stwierdzili brak pulsu. Policjant z kolanem na szyi ma historię strzelania ludziom w plecy za co dostał już 2 tygodnie wakacji w przeszłości (wiadomo, U S A). Jak dla mnie wszyscy 4 policjanci do ostrzału za morderstwo i współudział.
Skoro jak sam piszesz nieuzbrojony był tylko przez lilka minut to chyba dobrzd zrobili.
T0B1
2020-05-28, 21:58
Jak dla mnie ta czern (tym razem nie kozacka ale podobienstwo widac na tle intelektualnym) powinna zostac odstrzelona za rabowanie sklepow . Ciekaw jestem rowniez ilu bialych zostalo tam pobitych ze wzgledu na kolor skory . Dwoch bialych bije czarnego rasisici!!! Dwoch czarnych bile bialego walcza o swoje prawa!!! i to sie nie zmieni jeszcze dlugo.
99% narzekań na policję w USA pochodzi z wiadomej grupy, to jest kulturowych marksitów i ich pupili. Większość tych narzekań nie ma poparcia w faktach.. Powiedziałbym, że mniej niż 10 interwencji policyjnych na rok w USA rzeczywiście zasługuje na potępienie. Nie mniej jednak tutaj wygląda, że niebiescy spieprzyli i faktycznie gościa załatwili.