Do zwierząt wysyła się hycla a nie policję.
A wiecie co? Cwana rodzinka zrobiła zbiórkę na wydatki na pogrzeb itp. Z celem 600k $. Już mają ponad 700 k. Próbowałem się zapytać na co im aż tyle pieniędzy i czy to w porządku wykorzystywać tragedię własnej rodziny, ale zwyzywali mnie od faszystów. Twierdzą, że to na prawników. (Pytałem w poście Amerykańców, nie rodzinkę bezpośrednio). Ale nie wierzę w to.
roman970227 napisał/a:
Ta już uwierzę, że mówi o tym cała Ameryka chyba raczej czarne społeczeństwo. Nie żal mi murzyna i go nie bronię ale bez powodu go na glebę nie dali... Ale przyznam że panowie z policji też niezłe z🤬by. Wiedzieli, że są nagrywani to mogli chociaż cz🤬cha w komisariacie udusić tak to by nie było dowodów przeciwko policji
a wlasnie ze mowi o tym cala Ameryka i w UK
Admirał napisał/a:
... czy to w porządku wykorzystywać tragedię własnej rodziny....
No tak... bo rodzinka zachłanna, to już tłumaczy policjantów... Dobrze, że go zaj🤬i... rodzinka wyczuła kasę, to dobrze, że go zaj🤬i...
Nawet w kraju, w którym obowiązuje kara śmierci, decyduje o tym sąd, a nie jakiś krawężnik. Szczególnie, gdy przestępca nikomu nie zagraża. To zwykłe zabójstwo jest.
Jedyne co można stwierdzić po tych waszych komentarzach że jesteście rasistami którzy widzą jedynie w własnym lustrze białe mordy, oby i was to spotkało. Wstyd za takich Polaków, powinni Oświęcim dla was ponownie otworzyć.
UP Oświęcim jest przecież otwarty, wjazd do miasta nie stanowi dzisiaj żadnego problemu.
satariel napisał/a:
"Floyd siedział w samochodzie i według policji miał się z nimi szarpać, gdy ci prosili, żeby z niego wyszedł. Film z kamery monitoringu wskazuje jednak inny przebieg zdarzeń. "
Jeżeli faktycznie film z monitoringu wskaże na coś innego i to, że nie stawiał oporów, to było to morderstwo. Do tego typ podrabiał banknoty, jakiś zwykły cwaniaczek/złodziejaszek. Niezależnie od sadolowych kozaków, czekam, aż spotka to wasze matki, gdy trafi się jakiś śmieć w policji z zadatkami dyktatora. Przyp🤬oli waszej matuli w pusty sagan za brak maski i wtedy powiem tak: j🤬 was pies i waszą matkę. A ojca razem z wami do wora i do rzeki. Sadolowo, co nie?
A pewnie że sadolowo
satariel napisał/a:
"Floyd siedział w samochodzie i według policji miał się z nimi szarpać, gdy ci prosili, żeby z niego wyszedł. Film z kamery monitoringu wskazuje jednak inny przebieg zdarzeń. "
Jeżeli faktycznie film z monitoringu wskaże na coś innego i to, że nie stawiał oporów, to było to morderstwo. Do tego typ podrabiał banknoty, jakiś zwykły cwaniaczek/złodziejaszek. Niezależnie od sadolowych kozaków, czekam, aż spotka to wasze matki, gdy trafi się jakiś śmieć w policji z zadatkami dyktatora. Przyp🤬oli waszej matuli w pusty sagan za brak maski i wtedy powiem tak: j🤬 was pies i waszą matkę. A ojca razem z wami do wora i do rzeki. Sadolowo, co nie?
Sadolowo, ale mógłbyś coś dodać bo prawie mi stanął
Facet unieruchomiony z kajdankami na rękach, nieuzbrojony przez kilka minut mówi, że nie może oddychać, a podnoszą go z ziemi już nieprzytomnego. W karetce na miejscu stwierdzili brak pulsu. Policjant z kolanem na szyi ma historię strzelania ludziom w plecy za co dostał już 2 tygodnie wakacji w przeszłości (wiadomo, U S A). Jak dla mnie wszyscy 4 policjanci do ostrzału za morderstwo i współudział.
robsonx79 napisał/a:
Nawet w kraju, w którym obowiązuje kara śmierci, decyduje o tym sąd, a nie jakiś krawężnik. Szczególnie, gdy przestępca nikomu nie zagraża. To zwykłe zabójstwo jest.
Stanwianie " jest " na końcu zdania nie świadczy o tym, że jesteś zbytnio inteligentny
Pamal45 napisał/a:
Facet unieruchomiony z kajdankami na rękach, nieuzbrojony przez kilka minut mówi, że nie może oddychać, a podnoszą go z ziemi już nieprzytomnego. W karetce na miejscu stwierdzili brak pulsu. Policjant z kolanem na szyi ma historię strzelania ludziom w plecy za co dostał już 2 tygodnie wakacji w przeszłości (wiadomo, U S A). Jak dla mnie wszyscy 4 policjanci do ostrzału za morderstwo i współudział.
Skoro jak sam piszesz nieuzbrojony był tylko przez lilka minut to chyba dobrzd zrobili.
T0B1
2020-05-28, 21:58
W Polsce nie lepiej

:
Ja rozumiem, że to Sadistic i śmiejemy się tu ze stereotypów, ale to powinno Was bardziej przerażać niż bawić - życie ze świadomością, że jakiś pies może bez powodu naruszyć zdrowie Wasze czy Waszych bliskich, że bez dobrych dowodów w postaci chociażby nagrania z kamery taki c🤬jek pozostanie praktycznie bezkarny, coś takiego po prostu powinno skłaniać do głębszej refleksji niż "ojej, murzyna zabili - jak fajnie".
podpis użytkownika
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Jak dla mnie ta czern (tym razem nie kozacka ale podobienstwo widac na tle intelektualnym) powinna zostac odstrzelona za rabowanie sklepow . Ciekaw jestem rowniez ilu bialych zostalo tam pobitych ze wzgledu na kolor skory . Dwoch bialych bije czarnego rasisici!!! Dwoch czarnych bile bialego walcza o swoje prawa!!! i to sie nie zmieni jeszcze dlugo.
99% narzekań na policję w USA pochodzi z wiadomej grupy, to jest kulturowych marksitów i ich pupili. Większość tych narzekań nie ma poparcia w faktach.. Powiedziałbym, że mniej niż 10 interwencji policyjnych na rok w USA rzeczywiście zasługuje na potępienie. Nie mniej jednak tutaj wygląda, że niebiescy spieprzyli i faktycznie gościa załatwili.