Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 20 minut temu
Niewolnicy Babilonu
konto usunięte • 2010-03-28, 15:01
22. marca, w podpoznańskich Radzewicach, w budynku specjalnie przystosowanym do tego typu hodowli, na obszarze około 1000 m2, zabezpieczono 10 tysięcy krzaków konopi indyjskiej rośliny etapach rozwoju od sadzonek do 1,5 metrowych krzaków. Policjanci znaleźli również około 150 kilogramów roślinnego suszu oraz 40 kilogramów (w kilogramowych paczkach) przygotowanego gotowej do sprzedaży marihuany. Funkcjonariusze zabezpieczyli także 6 zbiorników z różnego typu substancjami chemicznymi.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2010-03-28, 19:19
Odpuszczę kolesiowi, niech robi co chcę. Nie będę się kłócił, w końcu ~coś reprezentuje

Co do jarania, oficjalnie się nie przyznałem do tego Więc nie sprzeczam się też że jarałem coś lepszego od gościa ,którego nie znam.
Zgłoś
Yami 2010-03-28, 19:24 1

Nie idź w stronę światła ?
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-28, 19:25
@~Barlu

O dzięki łaskawco za odpuszczenie. Piepszysz głupoty i jeszcze tego bronisz.

A tutaj mapka dla bystrzaka który twierdził że polska jest jedynym krajem w unii gdzie posiadanie jest karalne:

mapka
Zgłoś
mariusz01091991 2010-03-28, 19:27
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
teken 2010-03-28, 19:36
Szkoda biznesu, ale zajebisty bunkier ;p
Zgłoś
Scarlet 2010-03-28, 20:11 1
wow, ilu znawców tutaj..
Zgłoś
xoludus 2010-03-28, 20:15 1
Dobrze, ze zlapali tych GROZNYCH przestepcow, teraz czuje sie bezpieczny w naszym policyjnym kraju.

Kurde ladnie sie musial ktos sprzedac, ehh tyle ganjuszki:(
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-28, 20:19
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-28, 20:19
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-28, 20:21 1
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-28, 20:23 1

Aha, no i przestańcie już klepać w te klawisze, dla własnego dobra.
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-28, 20:34
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-28, 20:46 2
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-28, 20:52
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-28, 21:01
Także znam parę takich osób- bardzo pozytywni ludzie, uczą się, pracują i żyją normalnie. To tylko kwestia wartości wyniesionych z domu, szacunku do siebie i otoczenia oraz odpowiedzialności.
Co do tego zjaranego kierowcy nie neguje że ma o wiele większe szanse- tu także pojawia się kwestia odpowiedzialności i wyobraźni. Ja jednak nie porównuje spalonego z trzeźwym tylko pijanego ze spalonym- dlaczego nie wprowadzimy prohibicji na wszystko co złe? Osoba która nadużywa kawy staje się neurotyczna i także ma większe szanse na spowodowanie wypadku niż osoba nie pijąca kawy. Jednym słowem pachnie to hipokryzją.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem