Dobrze że mamy króla europy i paliwo za 5,19
I pamiętajmy że jego nikt w Europie nie ogra
Szkoda, że Obajtek już nie steruje cenami paliwa, tak nam było dobrze, nikt się nie złościł na cenę przy intrybutorze.
Po ile jest teraz benzyna w Polsce?
Bo u mnie w Zagłębiu Ruhry jest po 1,78 Euro (przeciętnie).
W złotówkach jest to 7,40 zł.
Po ile jest teraz benzyna w Polsce?
Bo u mnie w Zagłębiu Ruhry jest po 1,78 Euro (przeciętnie).
W złotówkach jest to 7,40 zł.
6,30pln na BP kilometr od mojej willi
u Turka robisz? Ja dla Niemca ale zdalnie z Polski...
[ Dodano 2025-03-06, 09:57 ]
Wyznawcy pisu bardzo cierpią z tego powodu, że państwowa firma nie poniesie teraz wielomiliardowych strat obniżając ceny, żeby przed wyborami kandydat pisu miał się czym pochwalić przed plebsem.
mógł za tę marżę nabyć sieć gazet lokalnych, wspierać jedynie słuszne fundacje dla swoich. JPRD taki raj, taka mleczna krowa nie jest już w rękach PiS, słychać wycie... ZNAKOMICIE!!!
6,30pln na BP kilometr od mojej willi
u Turka robisz? Ja dla Niemca ale zdalnie z Polski...
mógł za tę marżę nabyć sieć gazet lokalnych, wspierać jedynie słuszne fundacje dla swoich. JPRD taki raj, taka mleczna krowa nie jest już w rękach PiS, słychać wycie... ZNAKOMICIE!!!
Nie robię u Turka.
Jestem od 64 lat Polakiem, a od 37 również Niemcem.
Jestem takim typkiem z podwójnym obywatelstwem.
Mleczna krowa to była, a teraz z ta mlecznością są chyba jakieś problemy.
Ja jeżdżę na 95 i silnik znosi to bez zarzutu.
Może dlatego, że to bardzo stara bryczka, Volvo S80 mam od 17 lat, ale ogólnie to już jest 20-sto latek.
Nie zamierzam się go pozbyć, bo poza hamulcami, raz pompka spryskiwacza i tylny tłumik jeszcze nie miałem jakichkolwiek innych defektów.
Teraz są produkowane samochody z zabudowaną datą ważności, a potem kup szybciutko nowy, najlepiej niemiecki.
I co jeszcze jest ważne. Pomimo wieku on mi jeszcze nie gnije.
W moim 98 jest zalecane na temperatury zewnętrzne powyżej 35 stopni Celsjusza, a pomimo tego jadąc przy temp. 38 stopni silnik mi się nie zagrzał za bardzo. był w normie.
Niby tak, ale jak się nie robi nie wiadomo jakich przebiegów to wolę dołożyć troche do tej pb98. No silniki Volvo są fajne, miałem jeszcze rok temu Forda Focusa ST z 2.5 turbo rzedowe 5 cylindrów od Volvo w nim właśnie było, zrobione na 270 KM i 470 NM, fajnie brzmiało, fajnie jeździło, i przez 3 lata bez awarii, a czasami dostawał dobrze na tłoki.
Potrzebowałem takiego, bo czasami musiałem ciągnąc przyczepy łącznie z Alpami i to było wystarczające.
Szczęście, że u nas tusk obniżył ceny paliwa, a nie, czekaj ...
No debil jakiś, wyborów nie chce wygrać, czy co? nawet złotówki z funduszu ofiar przestępstw nie dali na LGBT, że o zamówieniu u szwagra respiratorów nie wspomnę.
Spółek do oddania za darmo ruskim im zabrakło? Przecież sporo tego jeszcze zostało.
Co jest nie tak z tą władzą, się pytam???
Średnie zarobki są tam podobne jak u nas, a paliwo tańsze, nie wiem czemu narzekają.
to jest jakas bzdura , bo kolezanka meksykanka ktora pracuje w Tampico w jakiejs tam prywatnej firmie przy komputerze , taka asystentka co tam tabelki w excelu liczy itp to zarabia nie cale 2000zl
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie