👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
te nie kojarzę jedynie czipsów - kurde jakie rzeczy człowiek wtedy oglądał - i jakie rzeczy puszczali
Kurna wszystko pamiętam. i miło mi powspominać, Rocznik 1986 jestem i piwko leci:D

Piwo za Pollene 2000
a za "Zaginiony świat" gdybym mógł to dałbym całą kratę

a za "Zaginiony świat" gdybym mógł to dałbym całą kratę

brakuje mi tu Power Rangers, Dragon Balla, Dr. Queen i Smerfów

Wtedy to były hity jeśli chodzi o bajki, w ogóle Na Polonii 1 , a teraz to tam tylko reklamy mango są.
Brakuje jeszcze Ulysses, Himen, na tych bajkach się wychowałem ;'.
Brakuje jeszcze Ulysses, Himen, na tych bajkach się wychowałem ;'.

Mi jeszcze do szczęścia brakuje Omera, ten robaczek był super

Daimos, jedyne niepedalskie love story. Muzykę z openingu mam od dawna jako budzik

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie