👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:31
🔥
Ruska technologia śmigłowa
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
może mi jakiś specjalista wyjaśnić dlaczego oni trzymają sztangę otwartym chwytem (kciuk po tej samej stronie sztangi co reszta palców - dobrze to widać we wrzucie szeryfa)? ile razy łapałem się za sztangę (od kilku lat mam ławkę w domu) to nigdy na to nie wpadłem...

@oblakany
np. jak robisz triceps na wyciagu to jest duzo prosciej
np. jak robisz triceps na wyciagu to jest duzo prosciej

Zadam pytanie do znawcow? czy nie mozna by zastosowac zabezpieczenia w rodzaju ramy lub lawy ktora w razie upadku mogla by zatrzymac sztange, z tego co widze sztanga jest opuszczana do pewnego poziomu ( poziom klatki piersiowej) zabezpieczenie ustytuowane kilka centymentrow nizej pozwalaloby na maksymelne opuszczenie, a w przypadku upadku sztanga zatrzymalaby sie niewiele pod tym poziomem dajac szanse na znikome obrazenia.

verrnume napisał/a:
Zadam pytanie do znawcow? czy nie mozna by zastosowac zabezpieczenia w rodzaju ramy lub lawy ktora w razie upadku mogla by zatrzymac sztange, z tego co widze sztanga jest opuszczana do pewnego poziomu ( poziom klatki piersiowej) zabezpieczenie ustytuowane kilka centymentrow nizej pozwalaloby na maksymelne opuszczenie, a w przypadku upadku sztanga zatrzymalaby sie niewiele pod tym poziomem dajac szanse na znikome obrazenia.
znawcą nie jestem ale takie ławeczki istnieją

Przynajmniej jak się będzie chwalił,że bierze 100 kilo na klatę to będzie prawda...

Nie ma się co dziwić jak się tak trzyma sztangę - kciuk jest po to przeciwstawny aby był z jednej strony sztangi a palce pozostałe z drugiej strony.
Niech mi gangsterzy nie mówią że tym ch...m chwytem więcej dźwigają.
Niech mi gangsterzy nie mówią że tym ch...m chwytem więcej dźwigają.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie