👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

ulifont, w prawie każdym twoim poście jest odwołanie do Korwina. Masz ze sobą jakiś problem? Za dożo socjalizmu w główce? Może nie tak z mentalnością? A może jesteś kucem ale jeszcze o tym nie wiesz?
Dam Ci dobrą radę:
1. Wstań od komputera
2. Podejdź do ściany
3. Stań twarzą do niej, następnie zrób parę kroków w tył
4. Pochyl głowę i zrób kilka szybkich kroków w przód.
Dam Ci dobrą radę:
1. Wstań od komputera
2. Podejdź do ściany
3. Stań twarzą do niej, następnie zrób parę kroków w tył
4. Pochyl głowę i zrób kilka szybkich kroków w przód.

premium122
A co korwin przeszkadza? Jego prorosyjskie poglądy chociażby...
A co korwin przeszkadza? Jego prorosyjskie poglądy chociażby...
@piotrek9292 - Nie prorosyjskie, tylko obiektywnie trzeźwe. Powiedzenie, że wkurzanie Rosjan dla zasady jest dla Polski szkodliwe i, że interesy należy robić z tym, z kim się opłaca nam, to nie prorosyjskość...

wystarczy jedno slowo i korwinowi rycerze dzielnie staja do boju ;] jeden za drugim. Zli socjalisci znow zatakowali krula;]]
JarosławTusk napisał/a:
Słabe ciosy i tyle.
UP dokładnie, już chyba na pierwszym bokserskim treningu uczą by wyprowadzać ciosy całym ciałem.
@ulifont - Masz zupełną rację! Nie ważne, że Korwin jest jedynym politykiem, który nie skacze z kwiatka na kwiatek, tylko konsekwentnie od dekad głosi to samo, bo Ty wiesz! Ty to przeczuwasz, prawda? On musi mieć jakieś niecne zamiary... Bo przecież pozwolenie ludziom żyć po swojemu, bez ingerencji państwa w to jakie żarówki używają u siebie w domu nikt z nas - tak na serio - sobie nie poradzi. I nie o to chodzi, żeby narzucić trend, że ludzie muszą brać odpowiedzialność za swoje czyny i zacząć myśleć za siebie, prawda? Nie chodzi o to, żeby ludzi zaczęli się uczyć żyć samodzielnie. Tak naprawdę chodzi mu o to, żeby nasze pokolenie nagle nie miało socjalu! Żeby nam się żyło gorzej, z powodu innych, znakomitych jednostek, które same nie są w stanie nawet miesięczny na autobus sobie zakupić.
Słyszę Cię Towarzyszu! Słyszę Cię głośno i wyraźnie! Prowadź! Niech rewolucja w końcu odda władze wszechpotężnemu państwu! Niech sierp i młot wisi wysoko nad urzędami!
Zaprawdę inspirującym jesteś towarzyszem, towarzyszu!
A teraz tak na poważnie - co Ci dolega?
Słyszę Cię Towarzyszu! Słyszę Cię głośno i wyraźnie! Prowadź! Niech rewolucja w końcu odda władze wszechpotężnemu państwu! Niech sierp i młot wisi wysoko nad urzędami!
Zaprawdę inspirującym jesteś towarzyszem, towarzyszu!
A teraz tak na poważnie - co Ci dolega?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie