👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@up. Biegł pan z ak47, nadepnął na minę i 2 lata później jakiś burek nosił tę rękę z karabinem w pysku, koniec.

TT4 napisał/a:
Up AK 47 spod Stalingradu? 47? Stalingradu? Dżizus.
Stalingrad nosił swoja nazwę jeszcze długo po wynalezieniu ak47

bichor napisał/a:
Pamiątka spod Stalingradu - obecnie Wołgogradu?
Boże jaki debil.

Człowieku idź zrobić podstawówkę zaocznie.
Giwera jest w porządku a rączka się rozpadła? Wielka zagadka!
Jak mówią miłośnicy broni:
Broń ma tylko dwóch wrogów.
Wodę i polityków.
Dopóki giwera jest sucha i nie była zlana wodą dopóty będzie sobie leżeć i nic jej się nie stanie. Rączką pewnie należała do jakiegoś szuszfola albo dzikiego murzyna. Zdechł pewnie gdzieś na pustyni. Sam się ususzył i rozpadł a giwera została bo miała dobre warunki do leżakowania.
Wygĺąda na plac budowy. Tam się w tańcu nie pie*dolą, jak znajdą zwłoki to nie zgłaszają tego służbom, więc panowie budowlańcy umieszają betonu i znalezisko pochowają, ewentualnie wezmą "na pamiątke".
Pan do którego należała ręka zasypany był wapnem by złagodzić proces zepsucia tkanek i zasuszyć mięso . Potem został zalany betonem, dzięki wapnu ciało jak i broń byĺy zaizolowane od betonu więc udało się wydobyć rekę i broń w jednym kawałku . W przypadku samego betonu takie odseparowanie nie byłoby możliwe.
Wapno świadczy o tym że jest to ukrywanie zwłok po np. rozrachunkach mafijnych . Mafia na taką okazję "chowa" delikwenta z bronią stąd takie przypuszczenie.
Ceremonia odbyła sìę na placu budowy , a X lat później ktoś znalazł grób przy okazji prac porządkowych .
Pan do którego należała ręka zasypany był wapnem by złagodzić proces zepsucia tkanek i zasuszyć mięso . Potem został zalany betonem, dzięki wapnu ciało jak i broń byĺy zaizolowane od betonu więc udało się wydobyć rekę i broń w jednym kawałku . W przypadku samego betonu takie odseparowanie nie byłoby możliwe.
Wapno świadczy o tym że jest to ukrywanie zwłok po np. rozrachunkach mafijnych . Mafia na taką okazję "chowa" delikwenta z bronią stąd takie przypuszczenie.
Ceremonia odbyła sìę na placu budowy , a X lat później ktoś znalazł grób przy okazji prac porządkowych .
Widać ze ktoś tu jest już wypalony...
podpis użytkownika
nie wszyscy muzułmanie to terroryści ale wszyscy terroryści to muzułmanie.Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie