📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:56

I będzie jak pod Poznaniem, gdzie trzeba zapłacić 50zł za dwa-gówno-warte-pasy oznakowane jako autostrada z czego jeden i tak jest w remoncie. A z powrotem to samo.
@MajkelSrajkel
Zapomniałeś napisać o odwróconych prawach wyprzedzania na A2 Warszawa-Łódź. Wszyscy Polacy jeżdżą tam lewym pasem i to prawy pas służy do wyprzedzania
Zapomniałeś napisać o odwróconych prawach wyprzedzania na A2 Warszawa-Łódź. Wszyscy Polacy jeżdżą tam lewym pasem i to prawy pas służy do wyprzedzania

Najlepsze jest to że to nie kierowca jaguara popełnił wykroczenie do momentu hamowania tylko nagrywający.
Ja już nie mam sił to tych p🤬d jeżdżących lewym i poprostu ich wyprzedzam z prawej na co pozwalają przepisy.
Najlepiej dość blisko maski wtedy szybko się orientują że nie jadą prawidłowo.
Ja już nie mam sił to tych p🤬d jeżdżących lewym i poprostu ich wyprzedzam z prawej na co pozwalają przepisy.
Najlepiej dość blisko maski wtedy szybko się orientują że nie jadą prawidłowo.

ciekawa manipulacja , bo nagrywający przyśpieszył film, podczas gdy w rzeczywistości ciągnął się lewym pasem dłuższą chwilę,
,,a idz pan w p🤬du,,
,,a idz pan w p🤬du,,
A ja mam to w dupie.
Na autostradzie masz 140km.h i tak masz jechać. Jeżeli widze jakiegoś szeryfa co mi mruga gdy przy 150km/h wyprzedzam Tira, to leje na to ciepłym moczem.
Moje auto potrafi dużo więcej, ale z doświadczenia stwierdzam że 1 minuta na plusie kosztuje strasznie duzo zabawy i nerwów na drodzę ( paliwo to juz inna kwestia).
Na autostradzie masz 140km.h i tak masz jechać. Jeżeli widze jakiegoś szeryfa co mi mruga gdy przy 150km/h wyprzedzam Tira, to leje na to ciepłym moczem.
Moje auto potrafi dużo więcej, ale z doświadczenia stwierdzam że 1 minuta na plusie kosztuje strasznie duzo zabawy i nerwów na drodzę ( paliwo to juz inna kwestia).
@mr-dupa Nie masz prawa ograniczać prędkości innych. Jeżeli ktoś chce jechać 200km/h to może sobie jechać, a Ty próbując mu to utrudnić - łamiesz prawo.
Jetix napisał/a:
@mr-dupa Nie masz prawa ograniczać prędkości innych. Jeżeli ktoś chce jechać 200km/h to może sobie jechać, a Ty próbując mu to utrudnić - łamiesz prawo.
Zacytuj to prawo. Rozumiem że jak jedziesz przez miasto drogą jednokierunkową z jednym pasem a ktoś ci na dupie siądzie to zjeżdżasz na chodnik żeby prawa nie łamać?

Blokowanie lewego pasa nie jest dobre, ale to nie usprawiedliwia gościa z Jaguara żeby stwarzać zagrożenie na autostradzie.
@zbfazuvfuai
Zacytuj mi według jakiego przepisu droga jednokierunkowa w mieście traktowana jest tak samo jak autostrada...
Zacytuj mi według jakiego przepisu droga jednokierunkowa w mieście traktowana jest tak samo jak autostrada...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie