Ciekawostka z formie gifa - jeden z największych Polaków, pomimo zaawansowanego wieku, wciąż był całkiem gibki.
poligon6 napisał/a:
Śmiesz obrażać wiarę przodków? To pod krzyżem, to pod tym znakiem Polska jest Polską a Polak Polakiem.
Gdyby nie chrześcijaństwo to bylibysmy jak Mazurzy, praktycznie wynarowieni, ju\ ich nie ma. I nawet nie mógbys napisać tego co teraz piszesz, bo by cie nie było. Ateisty uformowanego w tolerancyjnej chrzescijńskiej kulturze.
Ateista przestaje być ateistą w momencie gdy samolot zaczyna spadać
Swego czasu raz podwinęła mi się noga jak chciałem zeskoczyć z TIRa na ziemię, przy rozładunku jednej maszyny, mniejsza z tym. Odruchowo wykonałem pad Dżudo do przodu, wiecie, taki przez ramię. Później opowiadali w firmie jakie to czary odprawiłem , takie było wrażenie. Pomimo, że uprawiałem to Dżudo tylko jakiś czas w harcerstwie za smarkacza, to przydało się w 100% w wieku 35lat. Nie spodziewałem się że to tak wchodzi w odruchy, bo to był ułamek sekundy na decyzję.
Tutaj na filmie musiała być podobna sytuacja, odruchowo wykonany pad, a do tego w jakim stylu.
C................n
2019-11-30, 21:20
Dajcie już spokój z tym zbrodniarzem wojennym
poligon6 napisał/a:
Obrażacie papieża, a gdyby nie on, to byscie dalej tyrali w kołchozie wybierając ziemniaki z błocka, tudzież produkujac lokomotywy dla ZSRR, mające najechać zachód. Bylibyscie nic nie znaczacymi "prolami"(takie pojecie z "1884 roku").
A tak żyjecie w wolnej Polsce i możecie się modlić gdzie chcecie, nawet ateisci mają swoje tęczowe parady.
Tako rzekłem.
dobra skoncz te fochy -- walic kosciol
jakbyś miał włoskiego pilota to też byś całował ziemię po wylądowaniu...
|Poza tym, to nacjonalista: uznawał, że każda ziemia jest inna , inaczej wystarczyłby jeden taki teatralny gest kiepskiego aktora....
I tradycyjnie: c🤬j w dupę allahowi
Dla jednych JP2 to bohater, dla drugich Wałęsa, to prosty podział na ludzi i debili. Ci drudzy Za mądrzy na wiarę w Boga, a wierzą że Wałęsa obalił komiune. Gardzą kościołem, a gdyby nie kościół to byśmy jak murzyni biegali z dzidami...
NataliaW napisał/a:
Dla jednych JP2 to bohater, dla drugich Wałęsa, to prosty podział na ludzi i debili. Ci drudzy Za mądrzy na wiarę w Boga, a wierzą że Wałęsa obalił komiune. Gardzą kościołem, a gdyby nie kościół to byśmy jak murzyni biegali z dzidami...
My pogardzamy tobą anal fabetko '' Wałęsa obalił komiune ''
MaciejLubicz napisał/a:
My pogardzamy tobą anal fabetko '' Wałęsa obalił komiune ''
No tylko że Komuchom trochę to było na rękę
Wałęsa był tylko zwykłym pionkiem
"za madrzy na wiarę" wiara jest dla głupich maluczkich baranów którzy musza miec wszystko ładnie wyjasnione przez szamanów zbierających jednoczesnie kasę...... co ty natalko tu udowadniasz? Tepa szmulo -- za murzynami to ty bys biegała skoro w takie bzdury wierzysz.
Dureń wyzywa durniów od durniów .
Tom9310 napisał/a:
No tylko że Komuchom trochę to było na rękę
Wałęsa był tylko zwykłym pionkiem
o c b ????
Te a wes cus takiego z Mahometem p🤬lnij
Czy nie wolno
Czy strach
K................C
2019-12-01, 8:19
NataliaW napisał/a:
Zaraz możesz mieć moją dzidę w ryju i zobaczysz, że kościółek ci nie pomoże
K................a
2019-12-01, 9:00
cesarz1982 napisał/a:
Ateista przestaje być ateistą w momencie gdy samolot zaczyna spadać
Mam za sobą dwa awaryjne lądowania, wynurzenie z 30m z niedzialajacym automatem, wycinanie z uprzęży po zablokowaniu w zalanym korytarzu i parę innych sytuacji gdzie było bliżej niż dalej.
Nigdy się nie modlilem. Więc to nie działa tak jak napisałeś.
"Nikogo na ziemi nie nazywajcie waszym ojcem, jeden bowiem jest Ojciec wasz, Ten w niebie" (Mt 23,9).