Lepszy taki artysta niż taki, który wyleje farbę na płótno i powie, że to sztuka, a krytycy będą cmokać jakie to jest cudne i głębokie (nie wspominając, że idioci zapłacą za to ponad 100 milionów). Nawet jeżeli teraz wyrasta takich malarzy coraz więcej to przynajmniej na tych obrazach można coś dostrzec. Na przykład krajobrazy, budynki, niebo, drzewa, drogi. Nie jakiś czarny kwadrat na białym tle lub inny wytrysk.
Czy on taki "Niezwykły" to ja nie wiem

. Nie ma czym zachwycać , u nas nie są gorsi : ) nad morzem w Ustce i pewnie wielu innych też tak malują
konto usunięte
2013-02-24, 4:31
do tych co hejtują: murzyńsko cygański penis wam w rzyć! zróbcie coś lepszego to pogadamy
ja osobiście podziwiam takich ludzi mają talent i na tym zarabiają! sam chciałbym tak malować a jestem bezrobotny poszukujący pracy... co za życie...
konto usunięte
2013-02-24, 8:03
Zgodzę się że takich artystów na pęczki.
Ale przyznać trzeba że gdyby pseudo graficiarze trochę się podszkolili i już coś malując po ścianach robili to w takim stylu - nie miałbym nic przeciwko.
dzisiaj takich pelno ale to jest jednak piekne na swoj sposob

sam bym chetnie na scianie takie dwa jebnal tylko o rozmiarach 2x2 metry
konto usunięte
2013-02-24, 10:08
badzmy szczerzy- nad morzem w kazdej miejscowości jest taki "talent"-2 dni nauki róznych trikow i maluszesz sam tekie.
Ps- cena to 60zł