👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Pamiętam go jeszcze jako młodego chłopaka. Byłem kimś w rodzaju jego mentora, dużo się mnie radził a że mam gest to umożliwiłem mu lepszy start w zawodzie. Aktorzyna mierny to wsadziłem go do obsady tandetnego filmu dla przygłupów, wiedziałem że widzowie takiego chłamu i tak się nie połapią. Od tamtego czasu traktował mnie jak ojca. Pamiętam doskonale tą sytuację z zegarkiem, bo Paul rachunek przysłał oczywiście do mnie... ;/

smyrnakrzaki napisał/a:
piwo dla pana kazika1985
Dzięki stary

Teraz jestem znany jak Paul Walker

Też miałem z nim styczność... Miałem wielką ochotę zapalić a brakło mi fajek a do wypiłem piwo więc musiałbym iść z buta do sklepu jakieś 10 minut... Po chwili przede mną pojawił się on... Paul... spojrzał w moją stronę z uśmiechem... Po chwili wyłączyłem telewizor i poszedłem do sklepu.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie