Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
RockyWood 2013-02-28, 23:18
nie wiem co jest bardziej c🤬jowe - ten syf co wychodzi z głośników czy ten syf co się wyświetla na ekranie jak puszczę 'play'

podpis użytkownika

Rock.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-28, 23:21
.Policja. napisał/a:

Tak ciężko?

dzięki kolego, nigdzie tego kodu nie znalazłem, albo i mi nie chciało się szukać, props..

Tak to mój 2 post/temat ale c🤬j z tym...

RockyWood napisał/a:

nie wiem co jest bardziej c🤬jowe - ten syf co wychodzi z głośników czy ten syf co się wyświetla na ekranie jak puszczę 'play'

Nie lubisz? - wyłącz. nie słuchaj...
Zgłoś
Kraczełę 2013-03-01, 16:39 6

Coś co każdy sadysta lubi
Zgłoś
Konto usunięte 2013-03-01, 16:43
Znowu będzie dochodzenie w sprawie tajemniczych piktogramów
Zgłoś
Grzyb18 2013-03-01, 16:59
Potwierdzam jedyna zajebista wersja
Zgłoś
RockyWood 2013-03-01, 17:03 1
wszystko spoko auta fajne i w ogóle tylko ja nie mogę po prostu tego zrozumieć.. niech mi to ktoś łopatologicznie wytłumaczy bo ja to widzę jakoś tak:

ten "utwór" Harlem Shake to największe GÓWNO jakie kiedykolwiek chyba powstało i rozpanoszyło się w sieci. Z fenomenem tego gówna można porównać tylko motyw głosowania na grodzkiego (czyli bo tak - ot dla jaj)... słuchając tego kawałka w oryginalnym wydaniu po minucie rozbolała mnie głowa i miałem obawy że zaraz rzygnę więc wyłączyłem. Nie znam absolutnie NIKOGO kto chciałby to słuchać jako zwykłą piosenkę - każdy mówi że to jakiś SYF, GÓWNO, ew. C🤬JOSTWO nie z tej ziemi.

Prawie co dziennie można o tym znaleźć nową wzmiankę na różnych portalach, na samym YT jest W C🤬J różnego rodzaju "przeróbek" z gibającymi się ludźmi do tego "rytmu" (???)

nie ogarniam tego. Co jakiś czas internet błyska jakimś takim modnym fenomenem, który ludzie łykają jak poj🤬e pelikany. Raz harlem shake raz robienie zdjęć sztywno leżących ludzi w dziwnych miejscach (pamiętacie jeszcze tą "modę"? ) raz gangman stajl... I widać że jest coraz gorzej! Co dalej? Może nadejdzie moda nagrywania jak ktoś sra podczas lekcji na biurko nauczyciela w gimnazjum???

coś jest nie tak. w c🤬j nie tak.

podpis użytkownika

Rock.
Zgłoś
77salut 2013-03-01, 17:03
ta nie długo k🤬a ktos wytnie fragment LOTTO jak piłeczki w bembnie nak🤬iaja i DO THE HARLEM SHAKE !
Zgłoś
krecik 2013-03-03, 15:50
angielskiego w gimnazjum nie miałeś?
Tagi: does harlem shake
Zgłoś
Konto usunięte 2013-03-03, 23:36 135
Jedna z niewielu wersji zasługująca na wrzucenie tutaj

Zgłoś
Rokivcf 2013-03-03, 23:50 1
Mnie zastanawia tylko dlaczego tam stał koleś i się na to perfidnie patrzył xDDD ciekawe czy darł łacha czy kręcił

podpis użytkownika

I to mnie właśnie boli że ludziom w głowach się p🤬li.
Zgłoś
Światłocień 2013-03-03, 23:52
Dobra, gardzę tym memem, ale to mnie rozbawiło. xD
Zgłoś
petru23 2013-03-03, 23:56 9
za kolejny Harlem Shake to karny słoik w dupsko się należy.
Won!
Zgłoś
zonkone 2013-03-04, 0:17 10
Rokivcf napisał/a:

Mnie zastanawia tylko dlaczego tam stał koleś i się na to perfidnie patrzył xDDD ciekawe czy darł łacha czy kręcił

czekał na swoją kolej.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-03-04, 0:47 1
Harlem Shake nie zasługuje nawet na kwejka.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-03-04, 0:55 1
Ale to nie był chyba filmik z Polski, chyba, że to podrywacze kręcili następnego gniota

petru23 napisał/a:

za kolejny Harlem Shake to karny słoik w dupsko się należy.
Won!

Leci piweczko, dbaj o peżota
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie