👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nawet psy w schronisku...
podpis użytkownika
nie wszyscy muzułmanie to terroryści ale wszyscy terroryści to muzułmanie.
"Co z tymi posłami? Taka sztuka i nikt?"
A co się mają rzucać na byle barachło
Podjedzie taki z eskortą samymi Audikami pod klub to wszystkie świnie jego
A co się mają rzucać na byle barachło
Podjedzie taki z eskortą samymi Audikami pod klub to wszystkie świnie jego
Ptoon napisał/a:
Doktor habilitowany nauk prawnych, sędzia Trybunału Stanu, od 89 roku specjalista od legislacji, 50 opinii i ekspertyz prawnych na zlecenie Sejmu i Senatu, Kancelarii Prezydenta RP oraz centralnych i naczelnych organów państwowych. Autorka ok. 90 publikacji naukowych. Konserwatywna, absolutnie niepoprawna politycznie, sprzeciwiała się traktatowi lizbońskiemu i była wiele razy karana przez komisje etyki za mówienie wprost i bez ogródek.
Taki z niej doktor nauk prawnych jak z 90% dzisiejszych studentów inżynierowie. Trochę powagi.
@up
Weź człowieku zobacz dowolne wystąpienie, wywiad, wypowiedź tego polityka i powiedz, że ona nie robi złej roboty. Ona nie jest żadną konserwatystką, to zwykły produkt partyjny z mocnym odchyłem na Toruń. No i chamka pierwszej wody.
Weź człowieku zobacz dowolne wystąpienie, wywiad, wypowiedź tego polityka i powiedz, że ona nie robi złej roboty. Ona nie jest żadną konserwatystką, to zwykły produkt partyjny z mocnym odchyłem na Toruń. No i chamka pierwszej wody.
kolejny debil, który info o tym co się dzieje, bierze z nagłówków z SE i Faktu.

Ogólnie baba jest trochę obleśna, ale typiara ma 64 lata!
Chociaż to sadistic! I różne tu fetysze.
Chociaż to sadistic! I różne tu fetysze.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie