właśnie pewno to jakieś już pokruszone czy coś albo ten wielki mistrz to Son GOKU

Nameless napisał/a:
Całe życie bez r🤬ania tylko po to, żeby umieć rozp🤬olić szybę igłą. Godne podziwu.
może i bez r🤬ania, ale wniosek końcowy to taki że też ma dziurę, która mu nie skrzeczy nad uchem

@Nameless
on bez r🤬ania całe życie chociaż szybę igłą roz🤬bię a ty ??
on bez r🤬ania całe życie chociaż szybę igłą roz🤬bię a ty ??
z shaolinu są mnisi a nie ninja ty k🤬a tempaku!
podpis użytkownika
Roll that shit, like that shit, smoke it
@Nameless, ty nawet bez szansy r🤬ania przez całe życie, jedynie co masz to wyrobiony biceps <fapfapfap>..

@solarhh
A ja poza r🤬aniem będę pracować w zajebistym laboratorium jak mi się uda.
@bugg
fap, fap i owszem poza r🤬aniem, ale bicepsa niestety nie mam
Po sesji na siłownię muszę się zapisać...
A ja poza r🤬aniem będę pracować w zajebistym laboratorium jak mi się uda.
@bugg
fap, fap i owszem poza r🤬aniem, ale bicepsa niestety nie mam

sam k🤬a napisał ninja z shaolin, jak k🤬a w chinach mogą być ninja? przecież ninja to kultura japonii, ale dobra mniejsza o to, tak to jest jak się tylko siedzi przed komputerem i o życiu i o świecie c🤬ja wie
a co do mnicha, to szkło nie musiało być z papieru, gdzieś czytałem że oni żeby coś takiego zrobić medytują powiedzmy dzień dwa, skupiając całą energię właśnie w tej dłoni.

Nameless napisał/a:
Całe życie bez r🤬ania tylko po to, żeby umieć rozp🤬olić szybę igłą. Godne podziwu.
On przynajmniej potrafi rozp🤬olic szybę igłą.
ja i tak mam całe zycie bez r🤬ania to moge sie tego nauczyc
podpis użytkownika

Groszówą (to taka igła) to prawie każdy potrafi przebić szybę grubości 2 lub 3 mm ten mnich z Szaolin się nie wysilił, myślę że to taka pokazówka dla turystów.
k🤬a to nie igła tylko gwóźdź chrystusowy... taką k🤬ą to dziurę w pancerzu czołgu bym zrobił
podpis użytkownika
Porucznik Rżewski

@up
Napinka, napinka
Ciebie wyr🤬am jak się nie uspokoisz, albo zadzwonię do proboszcza z Twojej parafii to Cię nauczy dobrych manier.
Napinka, napinka