Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 27 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pener 2012-05-12, 22:53 16
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Jedras992 2012-05-12, 22:59 1
adiemus36 napisał/a:

Cobain, Winehouse

Nie słucham Nirvany, Metallicy i innych tego typu zespołów, ale porównywanie Cobaina do Winehouse jest debilizmem...
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-12, 23:06 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kolejny 2012-05-12, 23:33
Zgłoś
DarK64 2012-05-12, 23:41 13
"czemu dobre bo co bo wokalista strzelil sobie w głowe nudzi mnie już jaranie sie idiotami którzy po swoim samobójstwie stali sie gwiazdami i jak ich słuchasz to jesteś COOOOl i jest fajowo to samo magika sie tyczy a idzcie w ch*j !
Banda Hipokrytów szkoda że nie kochaliście ich za życia tak jak teraz ŻAL MI WAS LAMUSY !! "

Spodziewam się że oczywiście nie pamiętasz początku lat 90 skoro piszesz że Cobain stał się sławny po samobójstwie - absolutnie jest to stek bzdur! Bardziej znany był właśnie wtedy niż teraz więc daruj sobie proszę, równie inteligentne komentarze... Poza tym jeśli komuś spodobałaby się muzyka nirvany teraz, to nazwiesz go lamusem bo Cobain nie żyje? Ha! Komentarz zbędny :|
... i co ma do tego hipokryzja? Chyba nie wiesz nawet co to słowo oznacza...
Zgłoś
Marcin_92 2012-05-12, 23:42 2
A mnie tam co do muzyki to h boli kto ją wykonuje. Jak wpada w ucho, to może ją wykonywać i "britni śpirs", choć w sumie bardziej lubię klimaty pearl jam, nightwisha, gunsów i offspirnga. Mam otwarte gusta, nie ukierunkowuje sie fanatycznie w kierunku jakiegoś gatunku.
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-13, 0:28
Wiele osób się pruje, że Nirvana skomercjalizowała grunge, ale trzeba im oddać honor - rozpropagowali mocno ten gatunek. Co by nie mówić o całej ich twórczości (mi się akurat podoba ale ja prawie wszystkiego słucham) to "Smells like..." jest do dzisiaj w czołówce najważniejszych rockowych kawałków w historii i praktycznie stanowi hymn lat 90
Zgłoś
gaweleek 2012-05-13, 1:40
Mniejsza o muzykę, ale dlaczego kobieta prowadzi skoro jest trzeźwy facet w aucie ?
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-13, 7:44
tak czy siak muzyka dla śmierdzących dzikusów
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-13, 7:50
Kombajn nie był wybitną postacią.Po prostu dobrze się sprzedali i tyle, w latach 80tych nawet nie wyszliby z garażu...
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-13, 11:00
Zgłoś
thorus933 2012-05-13, 11:18
A że wyszli z niego w latach 90tych już ich skreśla? No pogratulować
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-13, 11:51
Ja, jako fan Nirvany uważam, że teksty nie były za bardzo głębiokie, z przesłainem, ale sam rytm Smells Like Teen Spirit, Rape Me etc. to już jest czymś, czym zawdzięcza Nirvana swoją popularność. A te gówniary z podstawówki i gimnazjum, co się tak podniecają owym zespołem, to zwykłe pozerki, znają tylko Smells Like Teen Spirit, a według nich Nirvana to rock (wiem to, na przykładzie swojej 13-letniej siostry).
Zgłoś
Peterv 2012-05-13, 12:24
jaki jest tytuł tej piosenki ?
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-13, 12:47
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem