jak stary trampek niszczy najnowszą japońską technologię
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
To, że jest szybszy na prostej, wcale nie oznacza, że będzie szybszy na torze krętym. Przykład: Bugatti Veyron i Pagani Huayra.
Veyron zapewne wciągnie ją na prostej nosem, ale gdy zaczną się zakręty, to z każdym kolejnym zakrętem będzie mógł oglądać jak jadąca przed nim Zonda wchodzi w zakręty.
Ten Trampek to Bugatti, GTR zaś to Pagani. Ot co
Veyron zapewne wciągnie ją na prostej nosem, ale gdy zaczną się zakręty, to z każdym kolejnym zakrętem będzie mógł oglądać jak jadąca przed nim Zonda wchodzi w zakręty.
Ten Trampek to Bugatti, GTR zaś to Pagani. Ot co
Ta Trampek? Z łilbarem z tyłu... no tak tak
pieprzenie o szopenie
hahah to tak jakbyś dał Francuskiej armi broń jądrową i mówił że łoooo teraz starcie np rosja francja i jak to francja niszczy system... wez sie w czerep walnij i tym trampkiem jezdzij na codzien...
grzechu5444 napisał/a:
brzydki zalosny znawco zadne auto nie jest szybsze niz bugati wiesniaku
Muszę Cię zmartwić, ale nie. Bugatti tak naprawdę to przeżytek. Koenigsegg dyma go na prostej (nie wiem jak na normalnym torze), a na torze jest wiele innych aut lepszych niż on. Nawet Ferrari 458 Speciale go poskłada
NnieWiemZeWiem napisał/a:
Ja od siebie dodałem, że wygrał ale to on nadal ma dziury w zębie, jebie brzydka laske, mieszka w starej kamienicy i jest zwykłym wieśniakiem
Nie żeby coś, ale takie słowa padające z ust pasażera...
Może wolał walić brzydką laskę, niż ładnego chłopca?
Gdyby to naprawdę był stary trampek, niszczył by co najwyżej powietrze.
Dziwne i nieprzemyślane porównanie samochodu na bazie trabanta z wyprutym środkiem, silnikiem turbo i przygotowanego specjalnie pod "ćwiartkę" z szybkim, aczkolwiek drogowym samochodem który poza popierdzielaniem po prostej ma też strefy zgniotu, klimatyzację, elektryczne systemy pokładowe i kontroli trakcji jak i całą masę innego badziewia które w "ćwiartce" tylko przeszkadza dodając masy.
Dziwne i nieprzemyślane porównanie samochodu na bazie trabanta z wyprutym środkiem, silnikiem turbo i przygotowanego specjalnie pod "ćwiartkę" z szybkim, aczkolwiek drogowym samochodem który poza popierdzielaniem po prostej ma też strefy zgniotu, klimatyzację, elektryczne systemy pokładowe i kontroli trakcji jak i całą masę innego badziewia które w "ćwiartce" tylko przeszkadza dodając masy.
Cytat:
Ja od siebie dodałem, że wygrał ale to on nadal ma dziury w zębie, jebie brzydka laske, mieszka w starej kamienicy i jest zwykłym wieśniakiem
ale ty kozak jestes
Teraz niech ten Twój trabant wykręci lepszy czas od GTRa na Nürburgringu. Dopiero wtedy będziesz mógł sobie mówić, że jest szybszy.
NieWiemZeWiem napisał/a:
To jest japońska standradowa technologia kontra niemieccy/amerykańscy i tak dalej inżynierowie w starej obudowie.
robią po stodołach różne wydumki
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie