Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 12:01
paka2000 2014-04-10, 19:40
To, że jest szybszy na prostej, wcale nie oznacza, że będzie szybszy na torze krętym. Przykład: Bugatti Veyron i Pagani Huayra.

Veyron zapewne wciągnie ją na prostej nosem, ale gdy zaczną się zakręty, to z każdym kolejnym zakrętem będzie mógł oglądać jak jadąca przed nim Zonda wchodzi w zakręty.

Ten Trampek to Bugatti, GTR zaś to Pagani. Ot co
Zgłoś
belfegor1991 2014-04-10, 19:41
Ta Trampek? Z łilbarem z tyłu... no tak tak pieprzenie o szopenie hahah to tak jakbyś dał Francuskiej armi broń jądrową i mówił że łoooo teraz starcie np rosja francja i jak to francja niszczy system... wez sie w czerep walnij i tym trampkiem jezdzij na codzien...
Zgłoś
paka2000 2014-04-10, 19:44
grzechu5444 napisał/a:

brzydki zalosny znawco zadne auto nie jest szybsze niz bugati wiesniaku

Muszę Cię zmartwić, ale nie. Bugatti tak naprawdę to przeżytek. Koenigsegg dyma go na prostej (nie wiem jak na normalnym torze), a na torze jest wiele innych aut lepszych niż on. Nawet Ferrari 458 Speciale go poskłada
Zgłoś
hpiotrekh 2014-04-10, 19:59 3
NnieWiemZeWiem napisał/a:

Ja od siebie dodałem, że wygrał ale to on nadal ma dziury w zębie, jebie brzydka laske, mieszka w starej kamienicy i jest zwykłym wieśniakiem

Nie żeby coś, ale takie słowa padające z ust pasażera...
Może wolał walić brzydką laskę, niż ładnego chłopca?

Zgłoś
konto usunięte 2014-04-10, 20:15 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-04-10, 20:20
Gdyby to naprawdę był stary trampek, niszczył by co najwyżej powietrze.

Dziwne i nieprzemyślane porównanie samochodu na bazie trabanta z wyprutym środkiem, silnikiem turbo i przygotowanego specjalnie pod "ćwiartkę" z szybkim, aczkolwiek drogowym samochodem który poza popierdzielaniem po prostej ma też strefy zgniotu, klimatyzację, elektryczne systemy pokładowe i kontroli trakcji jak i całą masę innego badziewia które w "ćwiartce" tylko przeszkadza dodając masy.
Zgłoś
konto usunięte 2014-04-10, 20:44
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
NuclearBlast 2014-04-10, 20:46
Zgłoś
konto usunięte 2014-04-10, 20:56
Zgłoś
konto usunięte 2014-04-10, 21:00 5
Zgłoś
OsCaRiTo 2014-04-10, 21:16
Cytat:

Ja od siebie dodałem, że wygrał ale to on nadal ma dziury w zębie, jebie brzydka laske, mieszka w starej kamienicy i jest zwykłym wieśniakiem

ale ty kozak jestes naucz mnie
Zgłoś
Jacooob 2014-04-10, 21:50
Teraz niech ten Twój trabant wykręci lepszy czas od GTRa na Nürburgringu. Dopiero wtedy będziesz mógł sobie mówić, że jest szybszy.
Zgłoś
~PowerBoBass 2014-04-10, 21:52
Zgłoś
konto usunięte 2014-04-10, 22:33 2
NieWiemZeWiem napisał/a:

To jest japońska standradowa technologia kontra niemieccy/amerykańscy i tak dalej inżynierowie w starej obudowie.

robią po stodołach różne wydumki

Zgłoś
konto usunięte 2014-04-11, 7:57
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem