Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 26 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
idejakprzecinak 2017-05-04, 16:57 13
Właściciele BMW rodzą się debilami czy to jest umiejętność nabywana z czasem?
Zgłoś
BKKWK 2017-05-04, 16:57 4
Tytuł powinien brzmieć "Niszczenie BMW za pomocą stodoły".
Zgłoś
Oponka 2017-05-04, 17:05 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
muniek112 2017-05-04, 17:09
BKKW napisał/a:

Tytuł powinien brzmieć "Niszczenie BMW za pomocą stodoły".

W fantastico się bawisz?
Zgłoś
BKKWK 2017-05-04, 17:33 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
yeahbakka 2017-05-04, 19:38 1
SN - Spišská Nová Ves
To słowackie blachy.
Niestety ten piękny kraj przegrał z cyganami ...
Zgłoś
tranzystor 2017-05-04, 23:12 1
marian.wiertarski napisał/a:

Typek próbuje zburzyć stodołe gównem ze znaczkiem bmw

E60 z Xdrive jeszcze długo nie będzie gównem. Zapewne to 10letnie BMW jest więcej warte, niż Twoja chata i Twoje 1.5 w garażu.
Zgłoś
Eleir 2017-05-05, 0:23
Zgłoś
Belweder 2017-05-05, 0:46 2
Zgłoś
starystulejarz 2017-05-05, 1:00 2
Dlatego lepiej kupić audi quattro:)
Zgłoś
Belweder 2017-05-05, 1:29 1
starystulejarz napisał/a:

Dlatego lepiej kupić audi quattro:)

Po co jeszcze gorsze auto od BWM kupować ?!
Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2017-05-05, 1:51 4
Zgłoś
konto usunięte 2017-05-05, 6:41
Pan z BMW nie chodził na lekcje fizyki.
Zgłoś
waloos 2017-05-05, 11:47 5
Zgłoś
nujorker 2017-05-05, 12:13 5
E61 - najbardziej gówniane z gówienek ze śmigiełkiem na masce, pewnie dlatego tak popularne u nas jak passat tedei. Liczyłem, że szopa wygra ponieważ konstrukcyjnie jest mocniejsza jak to kombi. Dziękuję za utwierdzenie mnie w przekonaniu o słuszności moich ocen kierowców pojazdów ze znaczkiem "Bóg Mnie Wybrał"..
I wcale nie uważam, że bmw kupują sami debile. Jest natomiast coś dla mnie niezrozumiałego w tej marce, że jeśli ktoś się wykazuje skrajnym kretynizmem i umysłową mielizną na poziomie ameby to wybiera właśnie bmw..
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem