Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2019-07-27, 16:08

Ja to widzę tak mniej więcej. Dziwnie wygląda ten koleś z filmu, jakoś nienaturalnie, więc ablo CGI (deepfake) albo zamienia się w reptalianina.
Zgłoś
McQurwa 2019-07-27, 17:47
KlinikaAborcyjna napisał/a:

celebrytom można ponoć więcej

Ten jest jeszcze lepszy:

party.pl/newsy/kuba-wojewodzki-mial-wypadek-samochodowy-co-sie-stalo-z...
Zgłoś
Panuszatek 2019-07-27, 19:12
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
carter777 2019-07-27, 20:04
Durczok za swój wyczyn na sadisticu pewnie dostanie piwo... hehheheh ale śmieszne ...
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2019-07-27, 20:17
asas88 napisał/a:

Ja to widzę tak....

Sylwester Stalowy wiecznie żywy...
Zgłoś
Smokw 2019-07-27, 21:59 2
Nie wiem czy wiecie, ale policja wypuściła go do domu. nawet na wytrzeźwiałkę go nie wzięli. Sądy popieraja PO a on popiera PO tak jak Najsztub.
Zgłoś
robsonx79 2019-07-27, 22:28
Alkoholizm to megagówno. Tak się kończy, jak po studiach dalej prowadzisz studenckie życie.
Zgłoś
miedzianek 2019-07-28, 12:33
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:

Chcesz więcej???

'Według nieoficjalnych informacji (http://www.tvn24.pl)'
'donosi Pudelek'
'Według mediów, sprawcą kolizji był dziennikarz Kamil D.'

No faktycznie, na 100% wiarygodne źródła i sprawdzone info. Domysły nie muszą być prawdziwe

McQurwa napisał/a:

Ten jest jeszcze lepszy:

A gdzie tam jest napisane, ze KW był wpijany? Ktoś pijany w niego wjechał, a ty po przeczytaniu nagłówku już go osądziłeś
Zgłoś
McQurwa 2019-07-28, 16:33
miedzianek napisał/a:

'Według nieoficjalnych informacji (http://www.tvn24.pl)'
'donosi Pudelek'
'Według mediów, sprawcą kolizji był dziennikarz Kamil D.'
No faktycznie, na 100% wiarygodne źródła i sprawdzone info. Domysły nie muszą być prawdziwe
A gdzie tam jest napisane, ze KW był wpijany? Ktoś pijany w niego wjechał, a ty po przeczytaniu nagłówku już go osądziłeś

No to tak na wesoło, jak wiedza nie chce wchodzić do głowy:

Zgłoś
Dupaapud 2019-07-28, 20:49
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2019-07-28, 21:11 1
Zgłoś
menthus 2019-07-29, 0:20
Zgłoś
Wiewór 2019-07-29, 13:00 1
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2019-07-30, 23:08
miedzianek napisał/a:

'Według nieoficjalnych informacji....

No faktycznie trzeba być debilem.
By uwierzyć, że puściliby info o Kamilu D. znanym dziennikarzu, nie wiedząc na pewno...
Te "nieoficjalne informacje" to taka pułapka na idiotów.
Zresztą Kamilek się przedstawił.

Zgłoś
Defraudator 2019-08-06, 12:24
To nie On jak ktos go ogladal wiece to widac po mimice twarzy ze nie ON !!!Fake Net masakra .
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem