Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
radek225 2025-03-09, 13:18 2
Love_is_Love napisał/a:

Przywiązał bym go do pala i otoczył ludźmi którym bym kazał nieustannie ziewać

Ty chory pojebie...

podpis użytkownika

"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Zgłoś
Maniecky 2025-03-09, 13:21 2
Brajan35x napisał/a:

Co w sumie jest paradoksalne, bo jako społeczeństwo idziemy do przodu, rozwijamy się, ułatwiamy sobie życie a ludzie wykazują iloraz inteligencji na poziomie ameby, czy wierzą że Ziemia jest płaska 🤦

Pewnie dlatego ze te nowe pokolenia pochodza od imigrantow tylko zaden z tych zj🤬ych jajoglowych nie powie tego na glos.
Zgłoś
Cezzar 2025-03-09, 13:37
Wy się śmiejecie, a ja słyszałem historie od koleżanki, która mieszka w UK, że angol z którym mieszka skleił sobie ranę na głowie super glue xD podobno u nich to normalne xD
Zgłoś
Palikuty 2025-03-09, 13:41
Cezzar napisał/a:

Wy się śmiejecie, a ja słyszałem historie od koleżanki, która mieszka w UK, że angol z którym mieszka skleił sobie ranę na głowie super glue xD podobno u nich to normalne xD

Tak. To jest normalne. Nawet coś mi się obiło o uszy że super glue został opracowany właśnie do tych celów, ale to musiałbym sprawdzić, a na razie mi się nie chce.
Zgłoś
Cezzar 2025-03-09, 13:46 3
Palikuty napisał/a:

Tak. To jest normalne. Nawet coś mi się obiło o uszy że super glue został opracowany właśnie do tych celów, ale to musiałbym sprawdzić, a na razie mi się nie chce.

Nie chce Ci się szukać bo jesteś stary i leniwy
Proszę bardzo (nie wiedziałem o tym)

Zgłoś
Egzekutorka 2025-03-09, 13:56 1
Love_is_Love napisał/a:

Przywiązał bym go do pala i otoczył ludźmi którym bym kazał nieustannie ziewać

Ty chory pojebie! 🖤
Pomysł idealny 🖤

podpis użytkownika

I'm fucking crazy but I'm free
Zgłoś
.................m 2025-03-09, 14:02 1
Niech sobie jeszcze nos zaklei i trafi na harda cały na fioletowo.
Zgłoś
Damianos88 2025-03-09, 14:21
Te kleje się do tego najlepiej nadają bo zawsze skleją palce a nie to co trzeba 😆
Zgłoś
Edys45 2025-03-09, 14:22
Dzban i tyle
Zgłoś
mamurra 2025-03-09, 14:49 3
Brajan35x napisał/a:

Co w sumie jest paradoksalne, bo jako społeczeństwo idziemy do przodu, rozwijamy się, ułatwiamy sobie życie a ludzie wykazują iloraz inteligencji na poziomie ameby, czy wierzą że Ziemia jest płaska

Postęp naukowy, techniczny i intelektualny dotyczy (i zawsze dotyczył) stosunkowo wąskiej grupy ludzi. Reszta to zwykłe matoły, które najpierw lata szkolne, a potem resztę życia spędzają na bezmyślnym gapieniu się w telefon, telewizor i stronki z memami. A myślenie trzeba trenować, tak samo jak biceps.

Przed internetem skala zjawiska nie była jednak tak jaskrawo widoczna.
Zgłoś
Kurisu 2025-03-09, 15:43
super glue działa super na skórę bo wiąże wszystkie nierówności i pory. dodatkowo użycie wody przyspiesza i wzmacnia wiązanie. kto sobie palce zakleił superglue ten wie jak to zajebiście trzyma A polanie wodą pod kranem jeszcze pogarsza.
Zgłoś
Wojtek882 2025-03-09, 15:54
To dorosły facet czy mały chłopczyk?
Zgłoś
Ferra 2025-03-09, 16:05 1
Fotopstrykacz napisał/a:

Milczący się nie zrobił, a druta tez nie pociągnie.
Teraz może pójść do spowiedzi, to dostanie rozgrzeszenie.

Nie dostanie bo nie pociągnie.
Zgłoś
Fotopstrykacz 2025-03-09, 16:08
Ferra napisał/a:

Nie dostanie bo nie pociągnie.

A Ty jesteś wierząca, czy tylko tak chodzisz do kościoła?
Zgłoś
Ferra 2025-03-09, 16:11 1
Fotopstrykacz napisał/a:

A Ty jesteś wierząca, czy tylko tak chodzisz do kościoła?

Zabrakło opcji: ,,mam wyjebongo”
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie