📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:26
🔥
Zderzenie z lampą
- teraz popularne
Palikuty napisał/a:
Tak. To jest normalne. Nawet coś mi się obiło o uszy że super glue został opracowany właśnie do tych celów, ale to musiałbym sprawdzić, a na razie mi się nie chce.
Nie chce Ci się szukać bo jesteś stary i leniwy
Proszę bardzo
Love_is_Love napisał/a:
Przywiązał bym go do pala i otoczył ludźmi którym bym kazał nieustannie ziewać
Ty chory pojebie! 🖤
Pomysł idealny 🖤
Niech sobie jeszcze nos zaklei i trafi na harda cały na fioletowo.
Te kleje się do tego najlepiej nadają bo zawsze skleją palce a nie to co trzeba 😆
Brajan35x napisał/a:
Co w sumie jest paradoksalne, bo jako społeczeństwo idziemy do przodu, rozwijamy się, ułatwiamy sobie życie a ludzie wykazują iloraz inteligencji na poziomie ameby, czy wierzą że Ziemia jest płaska
Postęp naukowy, techniczny i intelektualny dotyczy (i zawsze dotyczył) stosunkowo wąskiej grupy ludzi. Reszta to zwykłe matoły, które najpierw lata szkolne, a potem resztę życia spędzają na bezmyślnym gapieniu się w telefon, telewizor i stronki z memami. A myślenie trzeba trenować, tak samo jak biceps.
Przed internetem skala zjawiska nie była jednak tak jaskrawo widoczna.
super glue działa super na skórę bo wiąże wszystkie nierówności i pory. dodatkowo użycie wody przyspiesza i wzmacnia wiązanie. kto sobie palce zakleił superglue ten wie jak to zajebiście trzyma
A polanie wodą pod kranem jeszcze pogarsza.
Fotopstrykacz napisał/a:
Milczący się nie zrobił, a druta tez nie pociągnie.
Teraz może pójść do spowiedzi, to dostanie rozgrzeszenie.
Nie dostanie bo nie pociągnie.
Ferra napisał/a:
Nie dostanie bo nie pociągnie.
A Ty jesteś wierząca, czy tylko tak chodzisz do kościoła?
Fotopstrykacz napisał/a:
A Ty jesteś wierząca, czy tylko tak chodzisz do kościoła?
Zabrakło opcji: ,,mam wyjebongo”
wystarczyło mieć pod ręką zmywacz do paznokci lub rozpuszczalnik i moment i tego kleju by nie było
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie