Przywiązał bym go do pala i otoczył ludźmi którym bym kazał nieustannie ziewać
Ty chory pojebie...
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerCo w sumie jest paradoksalne, bo jako społeczeństwo idziemy do przodu, rozwijamy się, ułatwiamy sobie życie a ludzie wykazują iloraz inteligencji na poziomie ameby, czy wierzą że Ziemia jest płaska 🤦
Pewnie dlatego ze te nowe pokolenia pochodza od imigrantow tylko zaden z tych zj🤬ych jajoglowych nie powie tego na glos.

Wy się śmiejecie, a ja słyszałem historie od koleżanki, która mieszka w UK, że angol z którym mieszka skleił sobie ranę na głowie super glue xD podobno u nich to normalne xD
Tak. To jest normalne. Nawet coś mi się obiło o uszy że super glue został opracowany właśnie do tych celów, ale to musiałbym sprawdzić, a na razie mi się nie chce.
Tak. To jest normalne. Nawet coś mi się obiło o uszy że super glue został opracowany właśnie do tych celów, ale to musiałbym sprawdzić, a na razie mi się nie chce.
Nie chce Ci się szukać bo jesteś stary i leniwy

Proszę bardzo

Przywiązał bym go do pala i otoczył ludźmi którym bym kazał nieustannie ziewać
Ty chory pojebie! 🖤
Pomysł idealny 🖤
podpis użytkownika
I'm fucking crazy but I'm free

Co w sumie jest paradoksalne, bo jako społeczeństwo idziemy do przodu, rozwijamy się, ułatwiamy sobie życie a ludzie wykazują iloraz inteligencji na poziomie ameby, czy wierzą że Ziemia jest płaska
Postęp naukowy, techniczny i intelektualny dotyczy (i zawsze dotyczył) stosunkowo wąskiej grupy ludzi. Reszta to zwykłe matoły, które najpierw lata szkolne, a potem resztę życia spędzają na bezmyślnym gapieniu się w telefon, telewizor i stronki z memami. A myślenie trzeba trenować, tak samo jak biceps.
Przed internetem skala zjawiska nie była jednak tak jaskrawo widoczna.

Milczący się nie zrobił, a druta tez nie pociągnie.
Teraz może pójść do spowiedzi, to dostanie rozgrzeszenie.
Nie dostanie bo nie pociągnie.
Nie dostanie bo nie pociągnie.
A Ty jesteś wierząca, czy tylko tak chodzisz do kościoła?