Przytyła to jej się cycki nie mieszczą, patrzcie jaka zadyszana... Ciuchy uwierają co grubasie?
podpis użytkownika
JUNGLIST MASSIVE!

w moim wieku to bym r🤬ał póki mogę , młodzi mogą wybrzydzać

Trzeba być zajebiście zdesperowanym by chcieć "r🤬ać" takiego wieloryba.
Hahaha... Założę się, że większość z tych, którzy nazywają tę dziewczynę świnią etc. to pryszczate, rude c🤬jki
Jeżeli już coś zar🤬acie, to pewnie większe pasztety niż ta tutaj, i to też po cichu, żeby koleżanki się z nich nie śmiały, że z takimi lamusami idą. Pozdro, piwa nie będzie

Gadriela napisał/a:
Hahaha... Założę się, że większość z tych, którzy nazywają tę dziewczynę świnią etc. to pryszczate, rude c🤬jki
Jeżeli już coś zar🤬acie, to pewnie większe pasztety niż ta tutaj, i to też po cichu, żeby koleżanki się z nich nie śmiały, że z takimi lamusami idą. Pozdro, piwa nie będzie
![]()
Uderz w stół, a nożyce się odezwą. Ktoś tu jest otyły, a dokładnie spasiony jak świnia i ma paskudne wymiona.
Zawsze mnie rozbrajają otyłe laski jak się podniecają, że mają duże cycki. Nie widzą tego, że brzuch wystaje dalej niż dojce ;]
R🤬able. Jak ktoś zauważył, głupia - więc ani się obejrzy jak ją ktoś wyr🤬a :-]
podpis użytkownika
Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.

to sadło z brzucha w tym momencie na cycki się przelało

Lol ale p🤬licie ...koleś z największą ilością piw szczególnie ... masz ją wyr🤬ać a nie grać w szachy. To ,że jest idiotką nie ma nic wspólnego z r🤬aniem.
Ten, kto by jej nie wydupczył, to pedał jak c🤬j. Nikt nie pyta się Was czy zaprosilibyście ją na obiad do rodziców, albo czy poszlibyście z nią do restauracji. Pytanie było: czy byś ją wyr🤬ał?
Są cycki, jest c🤬a, no to jedziemy. Będziecie się tak zastanawiać, to c🤬j Wam w końcu zwiędnie i nie będziecie mieli czego wspominać na starość.
Oczywiście, że r🤬able.
Są cycki, jest c🤬a, no to jedziemy. Będziecie się tak zastanawiać, to c🤬j Wam w końcu zwiędnie i nie będziecie mieli czego wspominać na starość.
Oczywiście, że r🤬able.

Już chyba wolałbym do końca życia męczyć rękę, niż r🤬ać coś takiego.

Mnie brzydzą tłuste kobiety, jak można doprowadzić się do takiego stanu k🤬aa
szwagier9, możesz mnie obrażać kolego, bo i tak nie zamoczysz.
Wk🤬ia mnie takie p🤬lenie i przyp🤬alanie się do czyjegoś wyglądu. Sami mister uniwersum tutaj siedzą, dawać foty :]
Wk🤬ia mnie takie p🤬lenie i przyp🤬alanie się do czyjegoś wyglądu. Sami mister uniwersum tutaj siedzą, dawać foty :]
P🤬licie.Kto wybrzydza-Ten nie r🤬a!
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
podpis użytkownika
Denied by the blind church.'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.

ta typiara na pierwszym planie ma takie przerwy miedzy zębami, że zawróciłbym miedzy nimi kamazem z dwiema naczepami