podpis użytkownika
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"

No i niech ktoś mi powie, że to nie są umysłowe niedorozwoje? Czekam na niedorozwinięte motop🤬dy(masło maślane), które napiszą, że to wszystko wina kierowcy

Sekundę wcześniej manewr by się udał,ale motocykl mógł równie dobrze o sekundę zwolnić.
@upy, generalnie jebie mnie to czyja była wina, ale według mnie pewnie obustronna. Intryguje mnie to, że filmik zaczyna się jakby spauzowany - samochód rusza w sposób nienaturalnie dynamiczny. No a motocipiarz wiadomo, zap🤬la tak jak zwykle ku przeznaczeniu.
Na filmiku widać że jest na początku zpauzowany. A pierwszy motocyklista zachamował i wpadł w ślizg ( co jest naturalne ) Kierowca p🤬da bo wymusił a motocyklista p🤬da bo hamował a nie wymijał ( z doświadczenia wiem że się wymija a nie hamuje ... )
Ja się zastanawiam czy ci motocykliści, których często widuje na sadolu to przypadkiem nie przyjęli sobie za punkt honoru przelecieć przez miasto z prędkością nie mniejszą niż 100 km/h ?
Motocyklista miał wgnieciony błotnik i chciał go wziąć na stłuczkę
Będzie remont z OC Mercedesa ale chyba NNW też