Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tylko głupia blondyna mogła stać w zasięgu drzwi...
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Gdyby pracowała w sklepie zamiast palić faje na zapleczu, to by jej się nic nie stało.
J🤬a tępa, atencyjna k🤬a. Zobaczcie jak pod koniec filmu zauważyła, że raczej mają w nią wyj🤬e i zaczęła mdleć. C🤬j, że jak się mdleje to się dzieje w ciągu chwili, ale nie tak jak to k🤬iszcze "Uwaga zaczynam mdleć! Proces długotrwały!"
no i to jest kino, nie ma to jak złodziej, który obskakuje zasłużony wp🤬l.

Złapany przestępca podobno źle zważył pirogi i nie dopłacił 3 rubli. Potwierdzone info
Za tą blondynę powinni mu darować kradzież czy co on tam odj🤬.

@saves
Jak by dziadek wiedział, że upadnie to by se usiadł... ja p🤬lę, ale argument z doopy...
Jak by dziadek wiedział, że upadnie to by se usiadł... ja p🤬lę, ale argument z doopy...