📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:23

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
co za debil gra z open micro ... Na ts ustawia sie kliknięcie na mówienie i po sprawie . przynajmniej jak on coś mówi to wtedy słychać dzieciarnie .

Zęby Smoka
Też mamy koleżkę w plutonie na PS3, któremu dzieci non stop przeszkadzają
Zastrzelić je to mało...

@xts Wychowanie polega na zabronieniu podchodzenia do taty podczas jego "gry w grę"? Rozumiem, że dziecko nie powinno podchodzić kiedy np. coś się gotuje, żeby się nie poparzyło, kiedy rozmawia się o czymś ważnym przez telefon itp. ale z gierką to chyba lekka dysproporcja hierarchii ważności. Jak dla mnie super ojciec i jest się z czego pośmiać w dodatku

Nilusowaty napisał/a:
Przyznać się która menda od nas z ts to wstawiła bo osobiście tutaj jestem ;o
Przecież dobrze wiesz, że Ginsarek, chciałeś nam sie przypucować? ;/

Ale ładnie wychowane, grzeczne dzieci. Widać, że rodzice mają u nich respekt.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie