Czyli jak łatwo się zrazić.
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
Po cholerę ten koleś ma włączony bluetooth? Zaprasza w ten sposób hackera, który wyczyści mu wszystko na telefonie, czy bateria mu za długo trzyma? Ja włączam BT tylko wtedy, gdy jest mi potrzebny.
Ja to tu widzę dwie możliwości... albo to jest ten błąd, albo gadulstwo kobiet, koleś jest zapobiegawczy i skończył bezsensowną rozmowę zanim się zaczęła
konto usunięte
2011-06-20, 23:30
Jako, że "rzycie" to jest dupa, może dziewczyna chciała zakomunikować o swoich przejściach erotycznych?
Może miało być: przerżnęłam ??
Reos napisał/a:
już myślałem że napisze " a nic sram, a u cb?"
Autentycznie myślałem tak samo :]
konto usunięte
2011-06-21, 15:11
jak czytam te Wasze komentarze z tą nienawiścią do kobiet to zastanawiam się czy nie wolicie czasem kolegów? Co Wam daje najeżdżanie na przeciwną płeć? Leczycie sobie kompleksy?
@up
Z braku niczego, lepiej sobie walić konia, eh?.
Sir Cover napisał/a:
Zawsze uważałem kobiety za głupszą rasę. Ich miejsce znajduję się w kuchni ; - ).
A może dlatego wysyłasz babę do kuchni, bo nie potrafisz sobie poradzić z zaparzeniem kawy i zrobieniem kanapki do szkoły??? :]
konto usunięte
2011-06-21, 16:03
Sir Cover napisał/a:
Zawsze uważałem kobiety za głupszą rasę. Ich miejsce znajduję się w kuchni ; - ).
Autoupokorzenie znacznie ułatwia ripostę.. moment.. sprawia, że staj
e się zbędna
konto usunięte
2011-06-21, 17:00
konkretny pocisk:P
konto usunięte
2011-06-21, 17:26
konto usunięte
2011-06-21, 22:32
Sir Cover napisał/a:
Fajnie musisz się czuć podczas posiłku