karma dzifko. 2x miałem taką sytuacje. C🤬je w puszkach myślą że są panami drogi.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2016-06-30, 18:44
konto usunięte
2016-06-30, 18:47
konto usunięte
2016-06-30, 19:07
ale konfitura haha mógł się popłakać.
konto usunięte
2016-06-30, 19:17
konto usunięte
2016-06-30, 19:31
konto usunięte
2016-06-30, 20:02
@lipnekonto258
Naprawdę tak Cię boli to, żeby przepuścić kogoś na motocyklu stojąc w korku ?
Nie rozumiem tej chorej mentalności, skoro "JA" stoje w korku to niech wszyscy się dostosują: samochody,ciężarówki,motocykle,rowery,piesi i okoliczne wiewiórki.
Daleko Polakom do cywilizacji oj daleko.
konto usunięte
2016-06-30, 20:13
Czarny chvj w cyce tej z macdonalda, ale zawsze cisnę z tych, co piszą o kierowcach samochodów jako panów dróg w "puszkach". Nie mam nic do motocyklistów, ale do zobaczenia na drodze w zimie, ignoranty
to jest ten typ kierowcy baby, który nie zna się na niczym a uważa że można mu wszystko, muszę dojeżdżać z takim kierowcą do pracy i widzę co się dzieje, najlepiej mówić mu kiedy ma stanąć, kiedy skręcić, kiedy zmienić pas oraz najlepiej jeszcze przy jakimś zagrożeniu na drodze reagować za nią...
a ja bym zwrocil uwage na kulture kierowcow. Tylko pojawi sie policja na sygnalach, a nawet samochody z nad przeciwka zjezdzaja na pobocze. A u nas czesto jest problem zeby karetka sprawnei przejechala...
ogólnie bardzo dobrze postąpił - jak ktoś nie potrafi jeździć autem, to niem po prostu nie jeździ, albo płaci mandaty.
Zauważyliście, fajną rzecz? Jak radiowóz leciał na bombach to KAŻDY spieprzył mu z drogi i zatrzymywał się na poboczu - w Polsce jadąc na SPU i siedząc imbecylowi na zderzaku trzeba jeszcze "poganiaczem" napierdzielać, bo łupie techno w samochodzie a sam jaśnie pan lusterek używa tylko do cofania.