ja pierdziele jaki wysyp obrońców pedofilów w sutannach. Oskarżenia nie pojawiły się teraz tylko jak to u kleru się zamiatało pod dywan, przenosiło z parafii do parafii etc itd. Jankowskiemu pośmiertnie powinno się wsadzić ten pomnik w dupę i zrobić street body art przed siedzibą episkopatu ku przestrodze

Najpierw Irlandia, teraz Polska, w końcu Malta i Watykan. To nie laicyzacja wykończy kościół tylko sami sobie na to księża latami zasłużyli r🤬ając dzieci.
konto usunięte
2019-02-22, 9:36
Ci co obalili pomnik pedofila, sami dra ryja jak likwiduje sie pomniki armii czerwonej, czyli morderców, gw🤬cicieli i złodzieji.
Żeby było zabawnie to sam adamowicz, który zanim dał sie wkrecić w hucpe Owsika czyli teczowego kalesona, na której nie było żadnej ochrony. Sam był w komitecie stawiajacym pomnik pedofilowi, nawet był ministrantem u św Brygidy.
Wszystko jest robione ku uciesze gawiedzi, a jak podobnie chroniono pedofila w słupsku to tez lewactwo forumowe stwało w obronie robercika. a tu Hurr durr że ktos broni pedofila w kolratce.
konto usunięte
2019-02-22, 15:30
Bo jesteś smutny i tacy jak ty sprawiają, że w tym kraju jest tak, a nie inaczej. A twoje pragnienie bolca w dupie i gardle mnie nie interesuje, więc nie - nie jestem zainteresowany randką