przebieg 189000km.
Jeśli akcja dzieje się w Polsce, to akurat nic odkrywczego nie napisałeś, bo tutaj wszystkie majątaki przebieg. Najwidoczniej panowie od "korekty" nie opanowali do końca obsługi interfejsów....

Autorze filmu, będziesz żałował ubogim dzieciom jednej choinki?

Jako że tylna tablica jest amerykańska (no może niby być sprowadzony, ale kto starego Voyagera sprowadza jak ich pełno w europie, po bliższym przyjrzeniu się nagraniu, felgi wyglądają mi na rocznik modelowy 98-99 - mógł ktoś niby założyć inne ale z zasady Brzytwa Ockhama to nie wynika, nie wynika też to że to Chrysler Grand Voyager, bo nie sprzedawali Voyagerów w tych latach jako Chrysler w USA. Druga sprawa że Dodga było mniej niz Plymoutha bo był od niego droższy, a koleś kradnie choinki więc kasy raczej dużo nie ma) to jest to Plymouth. A tak na serio to sam jestem teraz ciekawy:p
Akurat tam krowa to maksymalnie 3,8 V6 czyli w przełożeniu na polskie ceny paliwa i zarobki to wyobraź sobie gościa który podjeżdża cc700 lub tico z gazem (albo czymkolwiek innym co pali w przeliczeniu 3,78l/100km Pb95 lub 6,98l/100km LPG).
Plymouth w polsce jest dużo rzadszy niż dodge mimo że kiedyś tam w stanach był tańszy

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie