ale tam fete ćpają jak poj🤬i
Muszą jeszcze czymś zapijać,bo jak inaczej.Łupież szatana i mocny alkohol,np. bimber.I nie ma c🤬ja...

wyp🤬alac z tymi sp🤬olinami, kogo te gówna w ogóle obchodzą
Mnie
podpis użytkownika
historycznie i dokumentalnie-ulubiony działwyp🤬alac z tymi sp🤬olinami, kogo te gówna w ogóle obchodzą
Mnie k🤬a, zapraszam do mnie do minska topolowa 10/23 nagramy cioto wlasny material
Mnie k🤬a, zapraszam do mnie do minska topolowa 10/23 nagramy cioto wlasny material
No przeciez wlasnie napisal, ze NIKOGO nie obchodza te sp🤬oliny zalosnych baranow.
Do jakiego Mińska zjebie? Mazowieckiego? Na Białorusi?
I co, jak przyjedzie, to nagrasz "własny materiał"? Jak bierzesz do ryja?

Poziom sportowy: dno. Chłopaczki youtuberzy po paru tygodniach ćwiczeń, z czego część przez pół życia unikała ćwiczeń na WF, no cudów sie nie zrobi w miesiąc czy dwa.
Poziom trashtalku: słaby. Pierwszy lepszy przykład Parke, który tam poszedł dla jaj i tylko ośmieszył na konferencji ich "czempiona".
Sami zawodnicy: Jakieś k🤬a youtubery i c🤬j wie kto, towarzystwo wzajemnej adoracji, nie licząc Bonusa czy Najmana, to nawet nie wiem z czego ci ludzie są znani. Część to jacyś youtuberzy czy tiktoki, część to jakaś patologia z programów jak warszaw szore gdzie ludzie rzygają i śpią we własnych rzygach.
No i najgorsze: To ciągłe p🤬lenie że oni się ciężko przygotowują, trenują, że chcą dawać dobre widowiska, że może i nie są sportowcami, ale te gale zmierzają w stronę poziomu sportowego. Przecież to zwykłe p🤬lenie dla p🤬lenia.
Stoję pod blokiem.Dawaj k🤬a na solo.

Ja to tak przypadkowo obserwuje, na szczęście c🤬j mnie obchodzi 99% ludzi z tych patomma, bo ni c🤬ja nie wiem kto to jest, ale i tak nie potrafię zrozumieć fenomenu tego cyrku.
Poziom sportowy: dno. Chłopaczki youtuberzy po paru tygodniach ćwiczeń, z czego część przez pół życia unikała ćwiczeń na WF, no cudów sie nie zrobi w miesiąc czy dwa.
Poziom trashtalku: słaby. Pierwszy lepszy przykład Parke, który tam poszedł dla jaj i tylko ośmieszył na konferencji ich "czempiona".
Sami zawodnicy: Jakieś k🤬a youtubery i c🤬j wie kto, towarzystwo wzajemnej adoracji, nie licząc Bonusa czy Najmana, to nawet nie wiem z czego ci ludzie są znani. Część to jacyś youtuberzy czy tiktoki, część to jakaś patologia z programów jak warszaw szore gdzie ludzie rzygają i śpią we własnych rzygach.
No i najgorsze: To ciągłe p🤬lenie że oni się ciężko przygotowują, trenują, że chcą dawać dobre widowiska, że może i nie są sportowcami, ale te gale zmierzają w stronę poziomu sportowego. Przecież to zwykłe p🤬lenie dla p🤬lenia.
Sporo o nich wiesz jak na kogoś kto się nie interesuje...
Weź go k🤬a nie strasz, za parę dni do szkoły idzie...
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
mnie

Nowego miszkania szuka już albo do Polski na borówki sp🤬olił xD
Przy okazji te pseudo organizacje typu fame czy high league zabierają widzów profesjonalnym galom z zawodowcami i profesjonalny sport cierpi. Ludzie oglądają te gale tylko dlatego że wcześniej paru pajaców się powyzywało i może beda 'dymy'. Nie wspominając że później każdy to znawca mma xD
mnie
Nawet k🤬ą nie można cię nazwać!