Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Piorun1973 2021-08-28, 1:49
TurboDymoMan napisał/a:

ale tam fete ćpają jak poj🤬i

Muszą jeszcze czymś zapijać,bo jak inaczej.Łupież szatana i mocny alkohol,np. bimber.I nie ma c🤬ja...
Zgłoś
pułkownik69 2021-08-28, 1:58 1
voodoo_16 napisał/a:

wyp🤬alac z tymi sp🤬olinami, kogo te gówna w ogóle obchodzą

Mnie

podpis użytkownika

historycznie i dokumentalnie-ulubiony dział
Zgłoś
aleksan.Dra-mal 2021-08-28, 2:16 2
Paraolimpiada wersja soft. A ferrari to frajer co chce z siebie zrobic wielkiego agresora zabijake
Zgłoś
karolkniaziewicz 2021-08-28, 6:30 1
voodoo_16 napisał/a:

Mnie k🤬a, zapraszam do mnie do minska topolowa 10/23 nagramy cioto wlasny material
Zgłoś
pochminick 2021-08-28, 6:50 5
karolkniaziewicz napisał/a:

Mnie k🤬a, zapraszam do mnie do minska topolowa 10/23 nagramy cioto wlasny material

No przeciez wlasnie napisal, ze NIKOGO nie obchodza te sp🤬oliny zalosnych baranow.
Zgłoś
pol616 2021-08-28, 7:21 10

Do jakiego Mińska zjebie? Mazowieckiego? Na Białorusi?

I co, jak przyjedzie, to nagrasz "własny materiał"? Jak bierzesz do ryja?
Zgłoś
_................_ 2021-08-28, 7:53 12
Ja to tak przypadkowo obserwuje, na szczęście c🤬j mnie obchodzi 99% ludzi z tych patomma, bo ni c🤬ja nie wiem kto to jest, ale i tak nie potrafię zrozumieć fenomenu tego cyrku.
Poziom sportowy: dno. Chłopaczki youtuberzy po paru tygodniach ćwiczeń, z czego część przez pół życia unikała ćwiczeń na WF, no cudów sie nie zrobi w miesiąc czy dwa.
Poziom trashtalku: słaby. Pierwszy lepszy przykład Parke, który tam poszedł dla jaj i tylko ośmieszył na konferencji ich "czempiona".
Sami zawodnicy: Jakieś k🤬a youtubery i c🤬j wie kto, towarzystwo wzajemnej adoracji, nie licząc Bonusa czy Najmana, to nawet nie wiem z czego ci ludzie są znani. Część to jacyś youtuberzy czy tiktoki, część to jakaś patologia z programów jak warszaw szore gdzie ludzie rzygają i śpią we własnych rzygach.
No i najgorsze: To ciągłe p🤬lenie że oni się ciężko przygotowują, trenują, że chcą dawać dobre widowiska, że może i nie są sportowcami, ale te gale zmierzają w stronę poziomu sportowego. Przecież to zwykłe p🤬lenie dla p🤬lenia.
Zgłoś
zwierzak30 2021-08-28, 8:45 27

Stoję pod blokiem.Dawaj k🤬a na solo.

Zgłoś
Praxis 2021-08-28, 12:26 4
_RottenFetus_ napisał/a:

Ja to tak przypadkowo obserwuje, na szczęście c🤬j mnie obchodzi 99% ludzi z tych patomma, bo ni c🤬ja nie wiem kto to jest, ale i tak nie potrafię zrozumieć fenomenu tego cyrku.
Poziom sportowy: dno. Chłopaczki youtuberzy po paru tygodniach ćwiczeń, z czego część przez pół życia unikała ćwiczeń na WF, no cudów sie nie zrobi w miesiąc czy dwa.
Poziom trashtalku: słaby. Pierwszy lepszy przykład Parke, który tam poszedł dla jaj i tylko ośmieszył na konferencji ich "czempiona".
Sami zawodnicy: Jakieś k🤬a youtubery i c🤬j wie kto, towarzystwo wzajemnej adoracji, nie licząc Bonusa czy Najmana, to nawet nie wiem z czego ci ludzie są znani. Część to jacyś youtuberzy czy tiktoki, część to jakaś patologia z programów jak warszaw szore gdzie ludzie rzygają i śpią we własnych rzygach.
No i najgorsze: To ciągłe p🤬lenie że oni się ciężko przygotowują, trenują, że chcą dawać dobre widowiska, że może i nie są sportowcami, ale te gale zmierzają w stronę poziomu sportowego. Przecież to zwykłe p🤬lenie dla p🤬lenia.

Sporo o nich wiesz jak na kogoś kto się nie interesuje...
Zgłoś
ra0mir 2021-08-28, 17:05 7
zwierzak30 napisał/a:

Weź go k🤬a nie strasz, za parę dni do szkoły idzie...

podpis użytkownika

J🤬 ruskie onuce bez litości.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Zgłoś
plnk031 2021-08-28, 18:55 1
voodoo_16 napisał/a:

mnie
Zgłoś
roxster 2021-08-29, 4:40
zwierzak30 napisał/a:

Nowego miszkania szuka już albo do Polski na borówki sp🤬olił xD

Przy okazji te pseudo organizacje typu fame czy high league zabierają widzów profesjonalnym galom z zawodowcami i profesjonalny sport cierpi. Ludzie oglądają te gale tylko dlatego że wcześniej paru pajaców się powyzywało i może beda 'dymy'. Nie wspominając że później każdy to znawca mma xD
Zgłoś
betoon 2021-08-29, 8:47
to i juz tutaj to j🤬e gówno doszło?/ wyp🤬olic takie filmiki razem z autorem na łeb od razu. jebac gówniarza
Zgłoś
serenity 2021-08-29, 13:07
roxster napisał/a:

mnie

Nawet k🤬ą nie można cię nazwać!
Zgłoś
lukasz198565 2021-08-29, 22:42
Nikt tego nie chce zj🤬stwo poziom .... ponizej blazenady REZYSERKA JAK TRUDNE SPRAWY DNOOOO
Zgłoś