Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:54
angeloparty 2013-12-18, 19:04
@up

Ty to ten śmieszny na sadolu ?
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-18, 20:06
Dostał w szczękę, czyste trafienie w szczękę to prawie zawsze knockout.
Zgłoś
cycek69 2013-12-18, 21:01
@milosciprzyjazn

taki mądry? napisz jeszcze ZA CO oberwał? ;]
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-18, 21:08
ostatnio miałem tak że chlopaczek dostał ode mnie prawego sierpa na głowę i padł jak długi ze spiętymi mięśniami. Naprawdę niemiły widok jak leży facet 20pare lat ze spiętymi mięsniami na ziemi i się nie rusza i nie odzywa tylko oczyma przewraca. Wiecie może dlaczego się tak dzieje?
Zgłoś
DisLike 2013-12-18, 21:17 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-18, 22:51 1
kuba1181 napisał/a:

ostatnio miałem tak że chlopaczek dostał ode mnie prawego sierpa na głowę i padł jak długi ze spiętymi mięśniami. Naprawdę niemiły widok jak leży facet 20pare lat ze spiętymi mięsniami na ziemi i się nie rusza i nie odzywa tylko oczyma przewraca. Wiecie może dlaczego się tak dzieje?

dzieje się tak dla tego, że jesteś zajebistym kozakiem (internetowym) szacun
Zgłoś
milosciprzyjazn 2013-12-18, 23:15
kuba1181 napisał/a:

nie no, masz moje propsy. kozak sztuka jesteś chłopie
Zgłoś
N0control 2013-12-19, 1:39
Dostał w splot słoneczny.

A nie tylko szczęka.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem