Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 12:17
🔥 Fale są - teraz popularne
konto usunięte 2010-08-03, 22:52
symulant...
Zgłoś
konto usunięte 2010-08-03, 23:43
Cum Cum Cum kapoejra mata um
Zgłoś
Yahoo 2010-08-04, 0:15 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-08-04, 1:17
Pierwsze primo to nie jest capoeira... wielcy znawcy tylko koleżka zrobił jedno z kopnięć dokładnie: mela lua de compasso . Więc autor tematu powinien poczytać później pisać. Co do ludzi twierdzących, że owa brazylijska sztuka to kicz i taniec niech się spotka z niejednym Polakiem ćwiczącym lub Brazylem to wtedy inna jest gadka ).
Zgłoś
konto usunięte 2010-08-04, 4:38
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Styku 2010-08-04, 10:21 1
bolkov napisał/a:

Pierwsze primo to nie jest capoeira... wielcy znawcy tylko koleżka zrobił jedno z kopnięć dokładnie: mela lua de compasso . Więc autor tematu powinien poczytać później pisać. Co do ludzi twierdzących, że owa brazylijska sztuka to kicz i taniec niech się spotka z niejednym Polakiem ćwiczącym lub Brazylem to wtedy inna jest gadka ).

To jakieś MMA w kiepskim wydaniu, a KO było wykonane ruchem pochodzącym z capoeiry. Więc wszystko gra, a Ty się portugalskim nie popisuj, bo i tak zrobiłeś literówkę.

Ja dalej uważam że to tylko i wyłącznie taniec. Trenowałem capo, równolegle z innymi sztukami walk (krótko bo krótko, zrezygnowałem po 2 latach). Ów brazylijski taniec charakteryzuje się kretyńską gardą i marnowaniem energii na wszelkie możliwe sposoby. Ale to fajna zabawa. Jak ktoś nie ma co robić z wolnym czasem i chce trochę podciągnąć się kondycyjnie i siłowo, to polecam.
Zgłoś
matx 2010-08-04, 12:34 1
Zgłoś
konto usunięte 2010-08-04, 15:56
Zgłoś
konto usunięte 2010-08-05, 0:22
za Ac/Dc piwo
Zgłoś
konto usunięte 2010-08-05, 9:42
Zgłoś
konto usunięte 2010-08-05, 10:07 1
Trenowałem sztuki walki trochę czasu, różne, wiele równoległych.

Jednak wy znawcy, trenerzy, komentatorzy, bojownicy zachwycacie mnie swoją wiedzą i nieomylnością w wydawaniu sądów.

Naprawdę podziwiam was!
ROTFL
Zgłoś
konto usunięte 2010-08-05, 10:31 2
Zgłoś
konto usunięte 2010-08-05, 10:33
@up

Dobrze gadasz. Tez napisałem w swoim poście żeby przestali bo źle mówią. Nie próbowali to nie wiedzą. A jeżeli ktoś zle zrozumiał mojego posta to sry że tak trochę chaotycznie bo odrazu jak wstałem to siadlem na kompa i zaspany bylem ;]
Zgłoś
matx 2010-08-05, 12:15
Zgłoś
konto usunięte 2010-08-05, 12:46
Matx ja osobiście nie miałem na myśli ciebie. Odpowiadałem na post kolesia który pisał że Capo jest badziewne i jest mało skuteczne bo to akrobatyka.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem