coz- DOS tez mi szybciej startowal niz Windows badz Linux- i co z tego?
Ja p🤬lę, a już myślałem, że ten typ ciśnie Xperią Z i 3310 o ścianę. BTW - kiedyś każdy telefon był inny, teraz wszystkie wyglądają, jak iPhone. Co się stało z telefonami z fizyczną klawiaturą? Czemu nie ma półki premium telefonów z klawiaturą, jak seria 6xxx w Nokii?? Sam używam telefonu z klawiaturą, Samsunga E2370, a do Galaxy S+ włożyłem kartę Aero2 i działa mi jako tablet do internetu.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Czy ktoś mi uwierzy na słowo, czy nie, ale mój Jiayu G3 włącza się 10 sekund
Chińczycy potrafią dobre telefony robić

Chińczycy potrafią dobre telefony robić

jak na złość widziałem kiedys porównanie tych dwóch telefonów podczas uderzenia młotkiem, xperia wgniata sie od razu przestaje działac a 3310 rozlatuje sie tylko obudowa:D
tu z iphonem porównanie no ale podobny jest do xperii:)
tech2.in.com/video/sony-xperia-z/732282/i7O5rquqrp6HuKaGuoe1ppeJvK7Jor...
tu z iphonem porównanie no ale podobny jest do xperii:)
tech2.in.com/video/sony-xperia-z/732282/i7O5rquqrp6HuKaGuoe1ppeJvK7Jor...
jedno urzadzenie to telefon, drugie to telefono-gejzbuko-kamero-aparato-komputero-gadzet
podpis użytkownika
za jechanie po mnie przez wzglad na trollowa ksywke zawsze piwo!
rafik311 napisał/a:
Nie odpowiadaj koledze gowanireczek...to podstęp

Ten sony to nie telefon, telefon słuzy do dzwonienia a nie do bawienia sie pierdołami. K🤬a do roboty i jebac a nie pierdołami sie w biurach zajmowac !! JEBAC !!!

gówniaczek napisał/a:
@rafik311
proszę Cię, wytłumacz mi jakim trzeba być pojebem, aby porównywać ze sobą dwa tak różne telefony?
K🤬a, na maturze też Ci każą porównywać postacie z różnych książek i nikt nie sra żalem, że to bez sensu