👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Macx83wwww
wyjatki potwierdzajace regule sie zdarzaja;d. a moze to tylko lwy ignoruja ludzi w autach;d. w sumie widzialem jak tygrys chcial sciagnac ze slonia czlowieka.
wyjatki potwierdzajace regule sie zdarzaja;d. a moze to tylko lwy ignoruja ludzi w autach;d. w sumie widzialem jak tygrys chcial sciagnac ze slonia czlowieka.

Aureora napisał/a:
Tytuł z dupy.
tytuł jest w porządku . tylko bezmózgi debil wsiada do odsłoniętego auta będąc w bezpośrednim lub bliskim kontakcie z dzikim kotem . ludzie wiedzą co potrafią te zwierzeta a jednak to robią .
Od teraz niech nikt pod filmikiem ze śmiercią afroamerykanów niech nie pisze zwierzęta bo jak widać nawet one potrafią odpuścić
Piękna sprawa. Tygryski szybko ustaliły kto rządzi. Ten powalony wiedział, że ma przestać, okazał się słabszy. Co najważniejsze żaden nie ucierpiał, to tylko pokaz siły. Ludzi mają w dupie. Człowiek nie jest dla nich zagrożeniem z ich puntu widzenia. Oczywiście sytuacja się zmienia gdy człowiek ma broń, ale tygrys tego nie wie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie