Przyznać się Sadole, któremu dygnął?
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:20
Ja nadal nie rozumiem jak można wybrać meską dupę od jędrnych cycuszków i wilgotnej, smacznej cipeczki?
Normalny człowiek nie musi na każdym kroku udowadniać, że jest normalny.
W średniowieczu powywieszaliby ich, spalili i wystawiliby truchłana widok publiczny, a każdy obywatel by z radością na to patrzył. Dziś zawsze znajdzie się jakaś ciota, która takiego ścierwa będzie za wszelką cenę bronić. Ech, takie mamy czasy...
howke napisał/a:
Czego to pedalstwo chce? Tolerancji, akceptacji? I chce to uzyskać latając w stringach po ulicy…? Samo rżnięcie w odbyt to już dla nich za mało. Męska ciota potrzebuje się publicznego obnażać. Gonić pedalstwa z ulic!!!
Dokładnie, gonić.
no to tak, nie wrzucajcie wszystkich do kosza bo ja nie trzymam się za rękę i nie chodze na parady bo mam je gdzieś.
boli mnie na widok jak ci ludzie po prostu się obnażają i sam stwierdzam że to po prostu zboczuchy
a pozatym jest różnica między pedałem a gejem.. pedał był na filmie
boli mnie na widok jak ci ludzie po prostu się obnażają i sam stwierdzam że to po prostu zboczuchy
a pozatym jest różnica między pedałem a gejem.. pedał był na filmie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie